FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf acuză Comisiile că îl ajută pe Edi Iordănescu: "Decizia de marți s-a dat pentru ca joi să se repare! În regulament scrie altceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 10:33

Laurențiu Reghecampf a vorbit astăzi despre decizia Comisiei de Recurs, care a ridicat joi suspendarea dictată marți împotriva lui Edi Iordănescu, antrenorul Pandurilor.

"Eu voi sta în tribuna oficială. Nu mai are rost să  mai comentăm. Marți s-a dat dat o decizie, iar joi a fost anulată. În plus, s-a dat o amendă mai mare de 20.000 de euro, pentru a se putea face recurs. Au făcut ceea ce au făcut, pentru ca joi să se poată repara.

Nu înțeleg această decizie. Eu știam că în regulament scrie că se poate anula ori amenda, ori suspendarea. Nu știam că se pot anula amândouă. Dar în România se poate orice. Asta e. Eu voi sta două etape în tribune", a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Meciul Steaua - Pandurii se va juca duminică, 1 mai, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Comisia de Recurs a anulat decizia Comisiei de Disciplină, care l-a suspendat o etapă pe Iordănescu după ce a vorbit cu jucătorii în afara stadionului, în parcare, în pauza meciului cu Astra. În plus, antrenorul gorjenilor a scăpat și de amenda de 40.000 de lei.

În schimb, Steaua nu va putea conta pe prezența pe bancă a lui Laurențiu Reghecampf, care este suspendat după incidentul cu Cristi Balaj, de la meciul cu Dinamo, când a fost trimis în tribune la finalul primei reprize, după ce a intrat pe teren ca să-i ceară explicații arbitrului pentru eliminarea lui Bourceanu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
adianghelescu
adianghelescu  •  30 Aprilie 2016, 18:19
Postat de steaua1986forever pe 30 Aprilie 2016, 11:14

Reghe trebuie sa inteleaga un fapt simplu: daca nu ai tatic mason general carator de geanta la gabi oprea, senator si "selectioner" pupator de icoane in timpul liber..... ....regulile sunt altfel pentru tine.

nu cumva reghe e si un oprimat al regimului comunsit cumva trebuia sa joace atacant reghe sa dea 10goluri in meciul asta va legati exact ca inecatul de un pai tot scandalul asta de fapt e unul artificial creat de reghe ca razbunare ca jiji i-a oferit lui yedi postul de antrenor la stina dar voi suporterii de la stina sunteti orbiti de ura la fel ca mentorii vostrii ciobanul,miss jilava si antrenorul blatuitor

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Aprilie 2016, 17:15

intrebare:care incident cu balaj??? l a intrebat ceva ,atat,stat de ras

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  30 Aprilie 2016, 15:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează