FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf anunță când va reveni Marica pe teren » Lucrurile stau mult mai bine decât se așteptau steliștii

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 11:41

Ciprian Marica (30 de ani) s-a accidentat duminică, la meciul cu Dinamo, și afecțiunea părea gravă. Azi însă, oficialii Stelei au dat un semnal de optimism. 

"Nu știu acum situația exactă a lui Ciprian, vom vedea în următoarele zile, el acum este la tratament. Aseară a făcut un RMN, are o leziune musculară. E încă devreme pentru verdicte, dar cred că va reveni la antrenamente după meciurile echipei naționale, după acea pauză de campionat", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Naționala României va juca două amicale, cu Lituania (23 martie) și cu Spania (27 martie). Asta ar însemna că Marica ar putea fi înapoi pe gazon în cel mult o lună, poate chiar la confruntarea cu Pandurii (pe 30 martie)! 

Ce meciuri va rata sigur Marica:

  • Steaua - Astra (Cupa Ligii, 9 martie)
  • Steaua - Astra (Liga 1, 13 martie)
  • Viitorul - Steaua (Liga 1, 19 martie)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
gicab
gicab  •  09 Martie 2016, 08:30

Nu suntem campioni da va tinem in spate, v am cam scos din lupta pentru titlu sa asta ne face sa ne simtim bine...in plus avem un adversar in minus acum...Fcsb e pe copca...nici macar povestile de sezon fcsb pe primul loc pana de paste nu mai tin.

dlgeo86
dlgeo86  •  08 Martie 2016, 18:29
Postat de kilimanjaro pe 08 Martie 2016, 13:47

Marișica va reveni la meciul cu viitura, unde nu-l va atinge nimeni si va fi lasat să marcheze 40 de goluri, sa-si refaca moralul :))))))

Steaua cand castiga mereu e blat , din cauza asta avem rezultatele care le avem afara , in timp ce dinamo , demult , cand jucau si ei in cupe europene , sau incercau , erau batuti de pescari , estonieni , amatori.. Blaturile lui steaua poate sunt cu chelsea , betis , valencia , lyon , galata , fener , dynamk kiev , rapid , sau poate cu gloria bz si cu unirea urziceni ... Singurele blaturi in ultimii 4 ani cred ca erau cu dinamo , ca ii cam bateam pe unde i prindeam.. de aia se bucurau asa la ultimele 2 egaluri , zici ca erau campioni deja...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  08 Martie 2016, 13:47

Marișica va reveni la meciul cu viitura, unde nu-l va atinge nimeni si va fi lasat să marcheze 40 de goluri, sa-si refaca moralul :))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează