FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reghecampf anunță noi transferuri la Steaua! Pe ce posturi mai caută jucători: "Cu el cred că se va rezolva" + unul dintre cei mai iubiți străini e dorit înapoi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 10:38

Laurențiu Reghecampf a anunțat că Steaua mai vrea să facă transferuri pentru a se acoperi pe toate posturile. Despre transferul lui Enache crede că se va rezolva, dar nu uită că mai dorește și un fundaș central. 

"Sîntem descoperiți pe anumite poziții, dar încercăm să găsim soluții și nu cred că vor mai fi probleme. Se mai discută pentru Budescu și Enache, nu e totul picat. Primul e mai greu să ajungă, el a discutat și cu patronul și am înțeles că nu au ajuns la un numitor comun. Dar în fotbal se pot întîmpla multe. Vom vedea în următoarele zile. Cu Enache cred că se va rezolva.

Eu mi-aș dori un jucător precum Lukasz Szukala, dar e greu de adus. El a avut o perioadă mai grea, dar acum e în prima echipă. Vrea să joace la Osmanlispor pentru a ajunge la Euro cu Polonia. Avem nevoie de un fundaș central de talie, să vedem. Vrem și un fundaș dreapta", a zis Laurențiu Reghecampf la televiziunea sportro.

"Orice e posibil, inclusiv să-l vedeți pe Budescu la Steaua",  Dani Coman

"Cu Enache am bătut palma, mai rămîne să ne înțelegem cu Astra" Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
10207518730583642
George Cpt  •  21 Ianuarie 2016, 03:45

Sa vedem ce o sa mai fie.....dar cred ca iar vine al mic cu paru cretz caruia ii place pastrama (n.r. zis Puriu ) si papa ***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

820064958028842
Daniel Grinczveig  •  21 Ianuarie 2016, 01:08

Oare Reghe e mai presus decat Radoi??? Când am auzit ca vine la Steaua m-am bucurat enorm, am zis ca acum pot învața puțin management. Adică sa faci echipa competitiva cu aceiași jucători pe care i-a antrenat și Radoi. Dar, uite ca se aduc jucători unul mai bun ca altul, Marica-la piece de resistance! Inevitabil, întrebarea are o contra-întrebare și anume, cu acești jucători, ar mai fii ratat Radoi Mirel, rand pe rand, obiectivele propuse??? Îmi vine în minte răspunsul unui jurnalist sportiv, la o întrebare de dupa demisia unui antrenor madrilen. Este Vicente del Bosque antrenor au ba? El a răspuns, cam asa: la ce jucători are Madridul( Zidane, Raul, Ronaldo cel Mare, Guti, San Iker etc) sa fii antrenor e doar o formalitate. Le dai mingea și ei știu ce trebuie sa facă cu ea. A bon entendeur, Salut!

bebe21
bebe21  •  20 Ianuarie 2016, 17:37

pacat de Alcenat...sa nu uitam ca nu a avut deloc vacanta si a fost plecat o luna la Gold Cup si a pierdut jumatate din pregatirea facuta de Mirel...bun fundas dreapta, pacat de el...!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează