FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf anunță o campanie de transferuri spectaculoasă: "Acești jucători vor veni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 13:14

Steaua are șanse mici să mai câștige campionatul în acest sezon, fiind la șase puncte de Astra, și deja se gândește la viitor.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf vrea ca Steaua să câștige campionatul în sezonul viitor și să se califice în grupele Champions League și anunță o campanie de achiziții spectaculoasă.

"Deja știm planurile pentru sezonul viitor. Vrem să facem o echipă puternică și să ne îndeplinim obiectivele. Din sezonul viitor o să vedeți că vom aduce la Steaua doar jucători care să poate evolua la nivel internațional.

Este o mare diferență între Steaua și restul echipelor din Liga 1. Mulți dintre jucătorii aduși nu mai dau același randament pe care îl au la alte formații", a spus Reghecampf la conferința de presă de azi.

Citește și: Reghecampf acuză Comisiile că îl ajută pe Edi Iordănescu: "Decizia de marți s-a dat pentru ca joi să se repare! În regulament scrie altceva"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (63)
983732924972315
Soos Vilmos  •  01 Mai 2016, 10:23

Ca sa fiu in ton *** acestui individ " daca va mai fi in toamna ".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  01 Mai 2016, 09:29
Postat de Emanuel Alexandru pe 30 Aprilie 2016, 21:57

hai ***, *** lasa calculatorul si du-te sa aduci lumina in casa. n-am stat sa citesc decat primele 2 randuri de aberatii. ***

Inteleg ca doare, insa este adevarul in ceea ce va priveste. Sunteti complexati de performantele supercampioanei STEAUA!

gelu.popica
gelu.popica  •  01 Mai 2016, 02:57

articol de 2 bani. In titlu ziceti ca ''Acesti jucatori vor veni'' dar cand intru sa citesc articolu nu ziceti nici macar un nume de jucator care va veni. Ci doar ca vom vedea. *** Saraciilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează