FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghecampf are un mesaj pentru CSU Craiova și îl atacă pe Hagi

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 20:25

Laurențiu Reghecampf nu crede în vorbele lui Marcel Popescu. Președintele oltenilor declarase că CSU Craiova ar urma să bage rezervele în meciul cu Viitorul.

" Marcel Popescu nu are niciun fel de funcție la Craiova. Eu am mare încredere în cei de la Craiova, important e să-și apere șansele corect. Totuși, nu cred că vor juca fără titulari, pentru că meciul retur din Cupa României e foarte departe. Numai jucând îți poți menține o formă foarte bună.

Eu cred că vor juca și cu Viitorul, și cu noi cu titularii la cum îl cunosc eu pe Mihai Rotaru. Nu cred nimic din ce zice Marcel Popescu. Eu cred că vor fi repercusiuni la ce a spus Marcel Popescu. Sunt sigur că meciul se va juca pe teren", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

Reghecampf i-a dat răspunsul și lui Gică Hagi, care a spus că Gigi Becali e lipsit de respect când îi acuză pe cei de la Viitorul de blat: "Gică Hagi ar trebui să se uite la echipa lui, nu să vorbească despre Gigi Becali. Să-și vadă de treaba lui!".

Citește și: OPINIE » Nu e Craiova, e CraiOlguța! 3 motive pentru care CSU își bate joc de competiție

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
1810786729237594
Constantin Stoian  •  06 Mai 2017, 14:55

Reghe să îsi vadă de arabi lui .se dă furat de arbitri .în meciu cu craiova a fost ajutat .akca a facut henti în afara careului si domnu arbitru la mutat in careu .a dat 11 metri a fost ajutată fcsb???

stelbz
stelbz  •  06 Mai 2017, 09:23

Penultima etapa este foarte importanta. De ce ? Se va vedea cat de SERIOS vor juca : CFR contra Dinamo, CSU Cv contra Viitorul si Astra contra FCSteauaB. Va lupta cu seriozitate CFR ca sa invinga ? Dar CSU Cv? Dar Astra ?

poison
poison  •  06 Mai 2017, 08:46

Manelarul Regheton nu ii ajunge nici pana la glezna lui Hagi, nici ca fotbalist, nici ca manager al unei echipe.. *** la arabi, sa nu mai auzim de tine. Ia.l si pe *** MM!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează