FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf, atac frontal la Dinamo: "Steaua este net superioară! Dacă vor să se bată cu noi, trebuie să facă asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 11:17

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre duelul cu Dinamo și spune că echipa asta este net superioară marii rivale.

"Eu nu simt nicio presiune din partea lui Dinamo sau a altei echipe. Acum nu mă interesează nimeni. Îmi pasă doar jucătorii mei și de ce face echipa mea.

Nu vreau să supăr pe cineva sau să întru în polemici cu cei de la Dinamo, dar cred că este o diferență mare între noi și ei.  Steaua este la alt nivel față de Dinamo și este net superioară oricăror echipe. Dacă Dinamo vrea să se bată cu Steaua, trebuie să bage bani și să transfere jucători. Dinamo nu este o echipă de pluton, ci o echipă de top.

Dinamo încearcă să revină la un nivel ridicat și au un antrenor foarte bun. Îl cunosc pe Mircea și știu că nu va lăsa ștacheta mai jos, ci va încerca să transfere jucători buni. Dinamo joacă bine și știu la ce să mă aștept. Noi luăm în serios toate echipele, dar dacă va uitați la salarii, vedeți că este o diferență între noi și alte formații", a spus Reghecampf la televiziunea sportro.

După 24 de etape, Dinamo se află pe locul 2, cu 44 de puncte, iar Steaua se află pe locul 4, cu 43 de puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
jony1973
jony1973  •  17 Februarie 2016, 22:34

Reghe, daca se desteapta in sfarsit Negoita si aduce control de la UEFA sa va faca proba de sange la meciurile cu Dinamo ce mai zici? Daca nu puteti folosi "energizantele" jucatorii vostrii sunt niste legume (a se vedea cum joaca la Nationala). Fara "energizantele" preparatorului fizic german si fara jucatori impresariati de clanul Becali sau de sotia ta nu aveti cum sa-i bateti pe Dinamo! Deci, neaparat cerut control antidoping de la UEFA (pentru ca in Romania baietii nu se prea pricep - sunt angajati politic si pe pile) la meciurile cu Steaua! Sa-i vedem la lucru si fara suportul chimic al nemtului!

755447644556773
Dan Cardos  •  17 Februarie 2016, 22:12

Nu valoare salarilor jucatorilor face diferenta ci valoarea jucatorilor,cat de buni is.

cainerrosu
cainerrosu  •  17 Februarie 2016, 00:58

Puțină răbdare regheblat ! Sau te grăbești ca față mare (era să zic ca memelusha) la măritat ......... Acum vine 3 martie, mai e puțin .....

Vezi toate comentariile (68)
Comentează