FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 0-2

Reghecampf critică și după 2-0 cu Chiajna: "Doar scorul mă bucură. O echipă mare trebuie să joace altfel"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 22:36

Antrenorul Stelei a vorbit despre meciul câștigat împotriva ilfovenilor și s-a declarat nemulțumit de mai multe lucruri.

"Cel mai important eveniment azi a fost că MM a fost eliberat. Doar victoria mă bucură, în rest mai avem de lucru. Am avut foarte multe ocazii, dar n-am marcat. Prima repriză am început binișor, după aceea am lăsat-o mai moale.

O echipă mare trebuie să joace până la sfârșit. Stau și mă gândesc că vor veni meciuri grele și nu va fi ușor pentru noi. Trebuie mai multă responsabilitate. Am pierdut foarte multe mingi la mijlocul terenului, circulația n-a fost cea pe care o așteptam eu", a spus Reghecampf la DigiSport. 

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că Mihai Stoica a venit la vestiare pentru a vorbi cu jucătorii Stelei înaintea meciului câștigat în fața Chiajnei, scor 2-0.

"MM a așteptat aproape doi ani până să vină iar în cabine și să vorbească cu jucătorii. I-a salutat pe băieți, a vorbit cu ei. ne dorim foarte mult să reintre în ritmul normal pentru că avem nevoie de el. Era normal ca jucătorii să-i dedice lui MM golul". 

"Am făcut o primă repriză bună, dar diferența a fost făcută de golurile primite dintr-un corner și dintru aut. Din punct de vedere tactic jucătorii au respectat ce le-am spus. Diferența au făcut-o duelurile unu contra unu. Sperăm ca o dată cu intrarea jucătorilor pe care i-am adus să devenim o echipă mult mai puternică" Adrian Falub, antrenorul Chiajnei

Citește și: 7 concluzii după victoria clară a Stelei la Chiajna, 2-0 » Ce impresie au lăsat Marica și Gebhart la debut

Citește și: Dedicație specială pentru Mihai Stoica » Mesajul afișat de Varela după golul împotriva Chiajnei

Citește și: Nu poate sta deoparte de Steaua » Mihai Stoica alături de Becali în tribuna de la Chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
sscorpioss
sscorpioss  •  16 Februarie 2016, 13:59
Postat de andyandrei2015 pe 16 Februarie 2016, 01:51

o sa ajunga in cateva meciuri steaua sa joace si mai bine si sa marcheze si mai mult,iar intoarcerea lui mm,desi nu il prea agreez ,e un castig,fiindca stie sa motiveze jucatorii ! iar cea mai tare veste ar fi ca urmeaza o colaborare cu benfica si porto pentru transferuri de jucatori !

Sa va ajute Dumnezeul lui Becali, dar spune-mi...nu cumva ai comentat tu meciul aseara....ca era unul acolo de zicea numai de " ce fabulos va juca Steaua in playoff, s-o vedeti peste 3 spatamani, adevarata fata..." m-a innebunit, iar acuma abia astept sa vad cum arata peste 3 saptamani...!?!?!?!?

plischi
plischi  •  16 Februarie 2016, 10:21

o echipa mare in mod cert joaca ALTFEL. ca doar nu se refera la a lui...

travka
travka  •  16 Februarie 2016, 09:48

asta e diferenta intre Steaua si restul, Steaua bate cu 2-0 si isi face autocritica, antrenorul e nemultumit etc, Dinamo bate cu 1-0 chinuit din faza fixa, fara sa aiba alte ocazii de gol tot meciul si e elogiata, i se scriu ode, jucatorii sunt eroi, aluia de 17 ani care a dat gol cu poarta goala din 3 metri i se face statuie in groapa si tot asa, sunteti micuti

Vezi toate comentariile (22)
Comentează