FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf, criticat de Cornel Dinu! Tactica din Derby de România a fost făcută praf: "N-am văzut nimic! Nu știe să facă asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 09:02

Cornel Dinu l-a criticat dur pe Reghecampf pentru modul în care a arătat Steaua în Derby-ul cu Dinamo.

"Steaua a dovedit din nou că nu are joc de atac. Nu ştie să pregătească acţiunile ofensive. În afară de schimbarea de joc pe care o face Tamaş, pe jucătorii laterali, echipa n-are niciun fel de combinaţii.

N-am văzut nimic combinativ între jucătorii laterali, Popa cu Enache şi De Amorim cu Momcilovici. Nici combinaţii pe zona centrală, cu vârful, care să însemne un un-doi, apoi pas pe culoar pentru atacant, nimic!

Asta trebuie să-i dea de gândit lui Reghe, n-are un bagaj suficient de mijloace prin care să facă echipa lui să depăşească o apărare aglomerată", a declarat Dinu la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
larisa_i
larisa_i  •  24 August 2016, 16:03

Are dreptate, Dinu. Si cand se mai nimereste sa gaseasca Steaua un atacant cu adevarat bun de exemplu Kapetanos, Piovaccari, Becali il da la prima ocazie, zgarcindu.se la niste bani. Pe Wesley nu l.a adus ca nu vroia Reghe....

polistul68
polistul68  •  24 August 2016, 15:16
Postat de geogeo pe 24 August 2016, 11:21

Tactica ofensiva a Stelei a fost slaba. Tactica ofensiva a lui Dinamo nu a fost deloc.

Da prietene, nimic de zis..doar ca Dinamo tot spune ca incearca sa construiasca o echipa, ca pun accept pe juniori..in schimb la Steaua totul e eprfect, au cel mai bun lot, cel mai bun antrenor, domina pe toata lumea, nimeni nu are valoarea lor.....si cind au ocazia , se urca pe limuzine....tragedia e ca va plac astfel de discursuri si actiuni, ca daca nu s-ar uita nimeni la el, nu ar mai face....

883135188391540
Popa Corneliu  •  24 August 2016, 11:38
Postat de Alexandru Chiţu pe 24 August 2016, 10:43

Si de PCR Steaua ce ai de zis?

Pai oierul a fost deportat in Baragan cu familia de PCR!! Este asa cum zici tu, numai daca "gheneralii burtosi" ar putea sa-si ia inapoi "pestisorul de aur"!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează