FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-1

Reghecampf dă vina pe arbitru pentru golul primit: "Noi voiam să le dăm mingea" » Nemulțumiri față de jocul ofensiv

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 22:51

Laurențiu Reghecampf e nemulțumit de jocul echipei pe fază ofensivă. Antrenorul Stelei critică și prestația arbitrilor, care la golul mureșenilor nu ar fi procedat corect. 

"Am primit un gol foarte ușor, trebuia să fim mai atenți. De asemenea și la finalizare trebuie să fim atenți. La faza golului marcat de ei a fost o fază ciudată. Marko și William de Amorim erau în afara jocului. Arbitrul cred că a greșit. 

Noi ne pregăteam să le dăm mingea pentru că aveau un jucător căzut și Zicu jucase mingea în afara terenului. Noi voiam să le dăm mingea, iar jucătorii erau concentrați la lucrul ăsta. 

Apoi a fluierat fault și era acel jucător căzut. Arbitrul trebuia să vadă ce se întâmplă cu el. În plus, cred că era și puțin ofsaid la Morar. Dar arbitrul de margine nu putea vedea, pentru că era lângă mine. 

Nu dau vina pe jucători, dar în momentul în care conduci jocul, ce faci? De ce nu dău gol? Nu e în ordine să pierdem atâtea puncte importante.

E greu să joci cu o echipă care se apără pe două linii. Nu poți intra pe centru, pentru că e aglomerare, de asta centrăm foarte mult", a zis Reghecampf la DolceSport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează