FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf desființat de o legendă a Stelei: "Totul a fost fără cap"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 13:39

Gabi Balint, fostul mare fotbalist al Stelei, în prezent analist TV, îl consideră pe Laurențiu Reghecampf principalul vinovat pentru înfrângerea roș-albaștrilor de terenul lui FC Voluntari, scor 1-3.

"Totul a fost fără cap! Cum poți să riști în halul ăsta? Cum se poate așa ceva? Și schimbările făcute. Scoți fundaș și bagi mijlocaș! Trebuiau să joace cu mingi lungi în spatele fundașilor și-i distrugeai. Îi distrugeai! E foarte simplu. Totul s-a rupt acolo, când l-a scos pe Momcilovici. N-am înțeles acea schimbare", a spus Gabi Balint la Digisport.

Steaua a ajuns pe locul 5, cu 43 de puncte, după rezultatul cu FC Voluntari. În ultima etapă, roș-albaștrii vor juca la Pitești împotriva lui CSMS Iași.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
10152822233772765
Lucian Menciu  •  26 Februarie 2016, 07:16

transferuri facute fara cap , numai gloabe , accidentati , jucatori care nu au mai jucat in ultimult timp sau liberi de contract , si inca ceva idea patronului de a aduce jucatori romani sau care au jucat in campionatul romanesc la echipa e dezastruoasa , jucatori fara valoare si scumpi , tepe una dupa alta , salarii mari .... acum si cu Reghe care are interes la jucatorii impresariati de Prodanca si lantul slabiciunilor e complet .

gherbezan
gherbezan  •  25 Februarie 2016, 23:26

pintilii, bourceanu prea lenti fara viziune=terminati chipciu ca multi altii nascut vedeta moare speranta iar din cauza lui nici stanciu nu mai stie saracu ce joaca marica no comment astea sunt 4 probleme mari pentru steaua ca sa nu mai zic ca inca nu s-a gasit inca formula celor 4 fundasi poate vine MM cu ceva nou

mplttev
mplttev  •  25 Februarie 2016, 22:21

Becalii ce le faci jucătorilor că devin timorați și nu mai fac 2 bani la echipă, deși pe acolo pe unde au fost, au strălucit?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close