FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA

Reghecampf e all-in cu Hagi: vrea să-i dea 6-0! » Ce a spus la conferință despre meciul cu Viitorul și transferul lui Deac

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 11:43

Laurențiu Reghecampf a susținut azi o conferință de presă în care a vorbit despre partida pe care echipa sa o va juca, mâine, la Ovidiu, de la ora 20:30, cu Viitorul lui Hagi. 

Tehnicianul Stelei laudă echipa din Ovidiu, însă nu se teme de acest meci. A comentat și declarațiile lui Marius Șumudică și a fost rezervat în afirmații referitor la transferul lui Deac la Steaua. 

" Viitorul și Steaua sunt cele mai bune echipe din campionat. Noi mergem la Constanța cu gândul să pregătim și să reușit să câștigăm acest meci. E foarte important. 

Nu mai contează nimic din ce a fost până acum. E prima dată când ne întâlnim cu ei și suntem la egalitate de puncte. E un derby între primele două clasate. Ne va fi mult mai ușor dacă vom mai câștiga și acest meci. Ne ducem doar cu acest gând la Ovidiu.

5-0 este raportul victoriilor Reghecampf - Hagi în Liga 1, toate petrecute în confruntările Steaua - Viitorul

 

Nu mă interesează ce zice Șumudică. Nu mai comentez ce zice el la conferințe. Zice faptul că luăm campionatul la Paștele cailor? Anul trecut îi aduc aminte că am intrat cu o diferență mare în play-off și am jucat cu titul pe masă.

Anul acesta nu vom mai face greșelile pe care le-am făcut anul trecut în play-off", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă. 

...despre posibilul transfer al lui Ciprian Deac: "Nu pot vorbi acum despre Ciprian Deac. El joacă la o altă echipă, care e în luptă directă cu noi. Nu știu nimic despre el".

Viitorul - Steaua este mâine, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
catalynn
catalynn  •  17 Martie 2017, 14:45
Postat de daweroirl pe 17 Martie 2017, 12:33

tare prost esti ,adica daca el cumpara de la o echipa se numeste investitie ,investitor ,ai ceva la cap ,asa este investitor si la Astra ,Iasi ,BInamo etc !

Cred ca Red77 a vrut sa iti răspundă tie, asa ca poate înțelegi cum vine cu transferurile alea ...

demolarii
demolarii  •  17 Martie 2017, 13:13
Postat de daweroirl pe 17 Martie 2017, 12:44

ma intreb ce comentarii ar fi p-aci daca am avea un campionat cu patroni potenti gen Anglia si s-ar face transferuri de sute de milioane intre echipe ,moama ,ce de omenii ar vedea haterii ,asa ,e un singur prost care mai baga bani in fotbal si hai sa-i dam in cap ! Romania ,te iubesc ,o tara frumoasa ,pacat ca-i locuita!

1.Dupa cum se lauda, G Becali e singurul care scoate bani. Ca mai si baga e pentru ca si la o masina noua trebuie sa bagi benzina, altfel e bibelou. 2. Crede-ma ca Blazer, Abramovichi si restul, nu cheltuiesc anual cat a bagat Complexul Energetic Oltenia la Panduri pe un sezon. Cum? Foarte simplu. Cei ce organizeaza competitia, asigura venituri suficiente ca urmare a asocierii numelui echipei cu Premier League, ca si participant. Bineinteles ca exista si conditii pentru echipe. Dar nu pot fi multe produse pe piata la fel. Asa ca ramane singurul campionat de acest fel. Problematic e ca din cauza lipsei de seriozitate a celor implicati in competitia mioritica, echipele romanesti nu au acces la acest nivel. Situatiile prin care au trecut sau trec un Chiriches, Mutu, Gardos, Tamas sau Pantilimon au sters reclama facuta de un Petrescu sau Popescu. Noi acum trebuie sa ne multumim cu pasi mici, sa acceptam transferuri in campionatul Belgian , girate de secundul nationalei in speranta ca vor convinge prin rezultate.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Martie 2017, 13:04
Postat de nebraska pe 17 Martie 2017, 12:55

blat vizibl de pe luna....nici copiii nu cred in meciul asta desi cred in mos craciun.

Numai un prost ca tine si-ar imagina ca Hagi e omul care sa vrea sa piarda ceva in viata asta. Dar cu tine ne-am obisnuit. Murdaresti totul in jurul tau, inclusiv un monument ca Hagi. Antiromanul perfect esti tu. Dar e normal, doar stim ce natie esti.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează