FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - STEAUA 2-3

Reghecampf e nemulțumit după 3-2 cu Voluntari: "Am făcut un meci slab! Nu știu de ce jucătorii nu înțeleg asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 22:41

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, îi taxează pe jucătorii săi și critică atitudinea acestora după succesul cu FC Voluntari, scor 3-2. 

"Am făcut un meci foarte slab. Nu îmi place când pierdem foarte multe mingi. Avem prea mulți jucători care nu înțeleg anumite lucruri și nu știu de ce, pentru că asta antrenăm zilnic.

Sper ca jucătorii să înțeleagă anumite lucruri. Trec etapele, iar jocul nostru nu crește. Am avut o discuție cu ei în vestiar și cred că au înțeles ceea ce le-am spus", a zis Laurențiu Reghecampf la Digi. 

"Tamaș fusese avertizat că la primul fault primește «roșu», ceea ce nu mi se pare normal"
Laurențiu Reghecampf

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (51)
119260161856272
Nicu Veres  •  26 Septembrie 2016, 10:17

REGHE pupal in fund pe HATEGAN CA VA DAT 3 PUNCTE SINTETI O RUSINE NUMAI VA LAUDATI DAR FODBAL NU JUCATI ATI PRIMIT DE LA ALBITRI IN 10 MECIURI 8 PUNCTE MAI AVETI TUPEU SA VORBITI VOI CA SNTETI CEI MAI BUNI ,,,RUSINE SA VA FIE HOTILOR,SI MAFIOTILOR.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  26 Septembrie 2016, 09:03

Ce tot o aburim atât? Ba ca Enache, ba Tosca,ba Golubovici...etc. Pai la ce lot are Steaua și la cat de slabe (din cauza resurselor financiare)sunt restul echipelor din acest campionat de 2 lei ar trebui sa câștige campionatul anul la pas....chiar nu se o serva ca nu jucătorii sunt cei vinovație? Vinovatul principal este acest "Murinho' blond și creț. ..nu are nici o treaba cu această meserie (a dovedit la arabi și bulgari),nu ai voie sa joci cu 3-4 mijlocași la închidere intr-un meci. Indiferent de jucătorii din lot el joaca fără atacanți sau în cel mai bun caz baga unul si-la sacrifica intre fundași adverși. De ce joaca 4-2-3-1 intr-un campionat în care majoritatea stau în propria jumătate? De ce nu jucam cu 2 atacanți de meserie și doar cu un singur inchizator? De ce jucatorii sunt obligați sa joace pe alte posturi ? Ce cauta Tosca fundaș central când el este stânga, Tănase atacant când el este mijlocaș, Enache fundaș dreapta,Moke fundaș central...etc.? Pana acum înjuram toți ca Becali se baga peste antrenori...dar peste asta chiar îmi doresc sa se bage.

reddogsv
reddogsv  •  26 Septembrie 2016, 08:21

Dar de arbitraj esti multumit? 11 m acordat gratuit si fault usor acordat la lovitura ce a precedat golul lui Boldrin

Vezi toate comentariile (51)
Comentează