FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf i-a pus la punct pe suporterii Stelei: "Să-și aducă aminte asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 17:47

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre mandatul său la Steaua și susține că cel mai deranjant moment a fost când suporterii roș-albaștrilor i-au cerut demisia în meciurile în care echipa sa a pierdut.

"Cel mai trist eveniment pentru mine a fost că anumiți suporteri au fost supărați și mi-au strigat demisia. Cred că ar trebui să-și aducă aminte de unde am plecat și unde am ajuns.

Jucătorii au nevoie de timp. Un jucător care a jucat la Viitorul sau la Astra nu se poate impune atât de repede", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport. 

...despre o eventuală plecare: "Din discuțiile pe care le am cu Gigi nu simt că ar vrea să ne despărțim. Din contră el mă susține cel mai mult, îmi spune să stau liniștit să nu mă enervez. Încearcă să mă aducă la nivelul meu cel mai ridicat".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
1625629787743612
Livrariacasa Berceni  •  24 Martie 2017, 20:52
Postat de sooos1ck pe 24 Martie 2017, 18:28

Da, dar vezi tu?! Galca avea sprijinul suporterilor...acum se vede cat conteaza suporterii! Cand Steaua a avut cea mai mare nevoie de suporteri, acestia au abandonat-o, halal suporteri!!

Cred ca tu esti ingust la minte ,daca nu intelegi ca turma asta(FC GAZDE} nu e STEAUA, Asa ca cine ,ce a abandonat?!

iobag
iobag  •  24 Martie 2017, 19:20
Postat de steaua1986forever pe 24 Martie 2017, 18:21

Eu imi aduc aminte foarte bine de unde am plecat (Costel Galca - 3 trofee cu jucatori mult mai slabi decat acum) si unde am ajuns (acum echipa, cu jucatori mult mai bine cotati, joaca NIMIC). Faptul ca pana si samantarii i-au cerut demisia, cine stie, zic si eu, poate nu e rau sa il faca sa se gandeasca de mai multe ori ca poate face ceva gresit. Dar de unde, e atat de plin de el acest omulet, incat cred ca toti gresesc, numai el e perfect. Din pacate, pana acum are la activ numai rateuri si trait din amintiri. Sa caute statistica aia in care meciurile antrenate de Mirel Radoi aveau valori mai bune decat aceleasi meciuri antrenate de marele antrenor Reghe.

Pe vremea lui galca steaua ii avea pe varela si szukala in centrul apararii, pe sanmartean la mijloc, dubluri pe aproape toate posturile si n a jucat jumatate de sezon cu jumatate din posturi improvizate si fara atacant. Nu cred ca galca e antrenor slab, poate doar prea diplomat pentru un campionat de bizoni ca asta de la noi, dar ca avea lot mai slab ca reghe? Hai sa nu aberam

andy_2008
andy_2008  •  24 Martie 2017, 19:18

Demisia tata!!!! Mandatul trecut a fost ok,dar acum dp ce ai cumparat ce i mai bun si tot pierdem e RUSINOS!!! Nu credeam ca o sa ajungi un RADOI,bine ala far de carte tu cu manele.......,

Vezi toate comentariile (13)
Comentează