FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Reghecampf îl apără pe Hagi înaintea meciului direct » Care mai e situația siglei: "Așteptăm decizia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 10:58

Reghecampf a prefațat meciul cu Viitorul de sâmbătă și crede că echipa lui Hagi a fost defavorizată de arbitri. Antrenorul Stelei a vorbit și despre negocierile care se duc între oficialii echipei și reprezentanții Ministerului Apărării pentru recuperarea siglei și revenirea în Ghencea.

"Mâine trebuie să fim foarte atenți. Sigur vor fi foarte motivați. Vom avea un meci greu. Dacă cei de la Viitorul aveau mai mult noroc și nu erau greșeli de arbitraj împotriva lor, reușeau să câștige anumite meciuri.

Trebuie să avem o atmosferă bună și să fim mai maturi și mai lucizi. Jucătorii trebuie să joace la nivelul lor", a spus tehnicianul roș-albaștrilor la conferința de presă susținută înaintea meciului.

Reghecampf este încrezător că echipa sa va reveni în Ghencea din sezonul următor și că problemele cu CSA se vor soluționa.

"Din ce știu, patronul echipei a avut o discuție cu cei de la minister. Se așteaptă ca acea comisie de la minister să ia o decizie. La meciul cu Dinamo din play-off, stadionul a fost plin. Atmosfera depinde mult și de rezultatele noastre. Trebuie să se rezolve problema cu sigla și atunci va fi cu siguranță o altă atmosferă.

Ne dorim foarte mult să revenim în Ghencea, ne dorim ca fanii să știe exact ce se întâmplă, ne interesăm zilnic despre ce se va întampla în sezonul următor. Totul trebuie să se facă legal, sunt ferm convins că la un moment dat această problemă se va rezolva."

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  22 Aprilie 2016, 15:49

...si uite asa l-a bagat si pe Hagi in cacao...Hagi sau ii bati sau esti un becalist convins,un fel de banca de puncte pentru fcsb...adica nu mai ai fi rege ci...***...ar fi zis Panduru...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  22 Aprilie 2016, 12:24
Postat de mickey13 pe 22 Aprilie 2016, 11:39

Mda... ca parca dinamo nu are suporteri doar de rezultat. Nu aveti spectatori nici daca sunteti pe primul loc! Voi nu veniti decat la meciurile cu Steaua! Atat!!! In rest, tot 300 sunteti. vai de capul vostru!

Bai mickey mouse, uita-te pe youtube si o sa vezi niste clipuri misto cu PCH filmate chiar din adunatura stelista :)))

benimba
benimba  •  22 Aprilie 2016, 12:06

Salutare oameni buni ! Corb la corb nu-si scoate ochii ! Se gaseste Blatenkampf sa forbeasca de corectitudine si de greseli de arbitru contra lor. El acuza ca nu stiu ce aliante impotriva lor s-au format, cand de fapt acest campionat el l-a pierdut datorita (incapatanarii) folosirii lui BOURCEANU (fin) care este total iesit din forma ca si bezmeticul ala de Hapciu. Trebuia ca toate echipele sa se dea la o parte sa castige turma baciului razboinicului luminii. Sa ne aducem aminte si de scandalul cu jucatorii FCSP-isti care nu au fost lasati (ptr a 2 oara ) la lot ca sa se pregateasca ptr. titlu. Si acum au pretentia sa fie selectionati cat mai multi la lot sa mai poata vinde ceva si ciobanelul sef.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează