FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf îl contrazice din nou pe Gigi Becali și surprinde: "Poate Gaz Metan va avea o surpriză" » Cum ar putea arăta Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 11:55

Gigi Becali a anunțat că Steaua ar putea juca împotriva lui Gaz Metan cu două vârfuri, însă Laurențiu Reghecampf îl contrazice.

"S-ar putea ca Gaz Metan să aibă o surpriză și să nu joace nici Denis Alibec, și nici Gnohere. Vom vedea. Nu mă deranjează că Gigi Becali vorbește, atât că nu vreau să dea echipa cu două zile înainte de meci", a zis Reghecampf la conferința de presă. 

... despre meciul cu Dinamo, din Cupă: "La noi s-au schimbat multe lucruri. Se vede asta. Mă refer față de meciul tur cu Dinamo, nu mă interesează dacă Dinamo a slăbit sau nu. Chiar nu e treaba mea. Eu știu ce s-a făcut la Steaua în toată această perioadă". 

Cum ar putea arăta Steaua cu Gaz Metan: 

Niță - Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Jakolis, Achim De Amorim - Alibec 

SAU CU DOI ATACANȚI 

Niță - Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Jakolis, Alibec, De Amorim - Alibec 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
liviuemil
liviuemil  •  24 Februarie 2017, 23:17

Poti sa joci si cu juniorii atit timp cit rezultatul ii scoate pe catei din playoff !!!

151592498570822
Relu Stefanescu Stefanescu Relu  •  24 Februarie 2017, 18:50

sa intre bizonul si pleasca si alibec lasal pe achim ati vazut iam ars pe csu craiova fara achim clar e prost de bubuie rusinea

zagna
zagna  •  24 Februarie 2017, 15:41

Puisor, o echipa cu 2 atacanti este, de ex.:1-4-4-2 ! Pune mana pe carte !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close