FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf îl contrazice pe Becali: "Țin să vă anunț acest lucru"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 17:01

După ce a apărut informația că Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf au consumat alcool înainte de meciul Stelei de la Zurich (Detalii AICI), Gigi Becali a declarat că echipa și-a mutat special cantonamentul de la hotel la baza din Berceni pentru a evita tentațiile de acest gen.

Mai mult, omul de afaceri a susținut că jucătorii vor sta mai mult în cantonament de-acum.

Laurențiu Reghecampf își contrazice patronul și spune că echipa va intra în cantonament doar atunci când va juca din 3 în 3 zile.

"Țin să vă anunț că nu am schimbat absolut nimic, echipa rămâne în cantonament în momentul când jucăm din 3 în 3 zile. Nu pot să țin echipa în cantonament în momentul când jucăm duminica. Este normal ca jucătorii sa meargă acasă după meci.

Eu mi-aș dori ca jucătorii să vina în ziua meciului la masa de prânz și să mergem la meci. Pentru mine este foarte important ca seara de după meci să îi ținem să mănânce împreună, dar numai în momentul când jucăm din 3 în 3 zile", a spus Reghecampf la conferința de presă.

"Acum ne-am mutat cantonamentul de la hotel. Ştiţi şi voi ce se mai face în hotel. În minibar mai găseşti câte o sticluţă de votcă sau mai trece câte o femeie prin faţă şi n-ai ce face. Acum, armăsarii au gard şi nu mai pot să iasă. Ne-am mutat la Berceni"
Gigi Becali în urmă cu câteva zile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
ropo
ropo  •  11 Martie 2017, 21:26

Cum sa l contrazica cind el e la faci ce spune becali

capca1
capca1  •  11 Martie 2017, 20:08

Reghe dixit : "țin să-l contrazic pe patron, nu stăm în cantonament trei zile ci patru.! Iar MM, când i se face rău de la brânză, stă și 5 zile, ba chiar și 6, când uităm să-l trezim și-l închidem pe dinăuntru !"

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  11 Martie 2017, 19:36

*** , neamuri proaste , nu ai ce le face ! Pacat de jucatorii care ajung acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează