FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf îl dă în judecată pe Pițurcă! Îi cere despăgubiri URIAȘE » Îl ajută un fost ministru

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 09:19

Războiul dintre Reghecampf și Pițurcă se mută la Tribunal, antrenorul Stelei fiind deci să-l dea în judecată pe fostul selecționer.

DolceSport a anunţat aseară că Reghecampf va depune luni dimineaţă, la prima oră, o cerere de chemare în judecată a fostului selecţioner Victor Piţurcă, după declaraţiile calomnioase făcute în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Invitat în studioul Dolce joi seară, Piţurcă a declarat că: "Reghe abia s-a trezit ca să ajungă la partida cu Zurich! Înainte de fiecare meci, după ce termină masa, antrenorul şi cel care se numeşte manager au o sticlă de vodcă şi, din superstiţie, beau acea sticlă ca să le meargă bine".

Din informaţiile publicate de sursa citată, antrenorul Stelei îi va cere lui Piţurcă despăgubiri de 10 milioane de euro. Familia Reghecampf va fi reprezentantă de juristul Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiției.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
hofer
hofer  •  05 Martie 2017, 22:41

Pentru asa ceva nu se plateste asa de mult amenda. Reghe cu Anisoara lui au voie sa bajocoreasca pe toata lumea, dar cand sunt luati ei la misto atunci este de rau si imediat ameninta cu Judecata.

485809194904413
Costel Tudor  •  05 Martie 2017, 18:39

*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  05 Martie 2017, 16:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează