FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Reghecampf îl pune la cheltuieli pe Becali » Listă neagră de zeci de mii de euro la Steaua!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 00:00

Steaua se bucură din plin de vremea bună și de faptul că a scăpat de zăpada de la București. Dar nu toți jucătorii vicecampioanei au parte de același tratament.

Dacă cei 26 de fotbaliști luați de Reghe în stagiul din Antalya beneficiază de condiții de lux la cel mai bine cotat complex din zonă, la București situația e cu totul alta.

Renegații fac antrenamente de unii singuri pe unde apucă, după ce oficialii echipei nu le-au trimis acestora un program clar de pregătire pe care trebuie să-l urmeze.

Până vor veni ofertele pentru cei șapte fotbaliști lăsați la București sau pânâ când Steaua va ajunge la o înțelegere cu alte echipe pentru împrumutul acestora, Gigi Becali trebuie să scoată bani buni din buzunar pentru aceștia.

Detalii despre cât trebuie să plătească patronul Stelei pentru lista neagră a antrenorului și cele mai noi informații despre transferurile Stelei, doar în ediția tipărită de azi și în platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  12 Ianuarie 2017, 18:55

In acest moment, stelistii au mare nevoie de transferuri.

daweroirl
daweroirl  •  12 Ianuarie 2017, 10:08
Postat de nebraska pe 12 Ianuarie 2017, 09:58

Ditamai prostalaul aici.

Ce mai faci Fitincau ? Tot hater , tot !?

daweroirl
daweroirl  •  12 Ianuarie 2017, 10:06

Haterii prezenti !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează