FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reghecampf, în război cu Dinamo: "Vă spun sigur că nu va juca în cupele europene! Dacă se întâmplă asta va fi un fals"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 11:04

Dinamo speră ca la finalul acestui sezon să joace în cupele europene, chiar dacă la dată limită, 31 mai 2015, clubul nu ieșise oficial din insolvență.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre Dinamo și spune că formația alb-roșia nu are nicio șansă să joace în cupele europene și că FRF nu ar trebui să îi permită acest lucru.

"Eu cred că Dinamo nu va primi dreptul de a juca în cupele europene. Ei pot să se ducă la UEFA și unde vor, dar Comisia de Licențiere din România trebuie să le dea voie.

Nu cred că le va da voie pentru că la termenul limită echipa era in insolvență. Vă spun eu că cei de la Dinamo nu au plătit datoriile la timp. Dacă li se va permite să joace în cupele europene, va fi un fals. Ar trebui să nu mai avem nicio Comisia de licențiere.

Nu se va întâmpla asta. Nu se poate ca Dinamo să joace în cupele europene. Vă spun sigur că Dinamo nu va primi drept de joc pentru că avut acea problemă. Pentru noi este important să ne luptăm cu celelalte echipe pentru locurile de cupe europene", a spus Reghecampf la conferința de presă.

Dinamo se află în prezent pe locul trei în Liga 1 și are șanse mari de a juca în cupele europene.

Singura problemă a lui Dinamo este faptul că echipa nu a ieșit din insolvență înainte de 31 mai 2015, data limită acceptată de UEFA, deși plătise toate datoriile. Clubul din Ștefan cel Mare a reușit să iasă din insolvență la 24 septembrie 215, din cauză că ANAF a făcut recurs, iar Tribunalul a judecat cazul prea târziu.

"Câinii" spun că ei au respectat planul de reorganizare și vor ca UEFA să le dea dreptul de a juca în cupele europene, motivând că au făcut tot ce depindea de ei.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (125)
180751502313084
Radu Hilohe  •  13 Martie 2016, 08:32

Sa-ti repar mansarda cand se strica/mai scot si eu un ban -frumuselule. Ne ocupam si de bostan.

180751502313084
Radu Hilohe  •  13 Martie 2016, 08:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

englezu
englezu  •  13 Martie 2016, 08:19

Eu stiam ca Reghe-Kampf ( razboi vioi, in traducere ) este antrenor si nu inteleg de ce se amesteca in probleme legate de management. Poate ca este asa, poate ca nu, dar el are alte obligatii in fotbal. Ii recomand urmasului lui Levi-Israel, sa-si vada de treburile lui de antrenor ! Hai Dinamo !

Vezi toate comentariile (125)
Comentează