FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

Reghecampf începe să taie-n carne vie la Steaua! Măsura luată după meciul cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 11:36

Steaua a remizat ieri pe terenul lui Gaz Metan, scor 1-1, iar după meci Gigi Becali l-a criticat dur pe Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul roș-albaștrilor a luat prima decizie după egalul cu Gaz Metan și spune că vrea să îndepărteze actele de indisciplină din cadrul echipei.

Reghecampf l-a oferit exemplu pe Boldrin, despre care a spus că nu a fost pregătit în meciul cu medieșenii în momentul în care antrenorul i-a cerut să intre pe teren.

"Boldrin nu era pregătit la pauză. O să am o discuţie cu ei, pentru că ar trebui când stau pe bancă să fie cu apărători, cu ghete în picioare, să fie pregătiţi să între în teren. Mai ales că au avut 15 minute la dispoziţie, toată pauza", a spus Reghecampf la TV Dolce Sport.

Reacția lui Reghecampf vine după ce Prosport și Fanatik au scris despre Mihai Stoica și antrenorul Stelei că s-ar fi îmbătat la hotel înaintea meciului de la Zurich, iar directorul sportiv nu s-a mai prezentat la meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
ray51
ray51  •  28 Februarie 2017, 09:29

Nu scoti public 'vorbe' despre nesupunerea jucatorilor tai. Asta demonstreaza ca in grup sunt probleme de respect. Si daca exista asa ceva, lucrurile au degenerat fie datorita carentelor 'profesorului', fie datorita materialului prost(???). Trebuie facuta o analiza de catre un competent. Cine?

andy_2008
andy_2008  •  27 Februarie 2017, 20:25

Reghe e depasit,daca luam locul 2 suntem tari. Sumi e peste Reghe manele si daca ramane fara jucatori.

rumunek
rumunek  •  27 Februarie 2017, 19:50

Asa e ba Reghe cand vrei sa reinventezi macaroana. Aveai 1-0, jocul mergea oarecum in favoarea ta, dar trebuia sa faci tu ceva nemaintalnit pana acum. Schimbarea din minutul 48! Acum o dai ca nu era ala pregatit sa intre, oricum nu a fost, omul e nepregatit de fotbal. Contabilizati preluarile lungi si pasele proaste, cornerele prost batute puneti-le in balanta cu loviturile libere bine executate si vedem daca e pe plus. Si pentru ca opera sinucigasa a lui Reghe sa fie deplina, pentru a baga epava asta, a scos jucatorul care a dat 2 pase de gol, una transformata de Alibec, iar a doua pentru Amorim care nu a dat la poarta nici nu a scos penalty.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează