FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf nu renunță la planul său în privința meciurilor de acasă ale Stelei: "Trebuie neapărat să facem asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 20:55

Arena Națională se va redeschide în cel mai scurt timp, iar  echipele din Liga 1 vor putea evolua din nou pe cel mai mare stadion din țară. Vezi detalii

Steaua va juca pe 2 aprilie cu Pandurii și sunt șanse mari ca acest meci să se dispute în București. Cu toate că echipa poate juca din nou pe Arena Națională, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, vrea ca echipa să revină în Ghencea.

"Steaua trebuie să aibă parte de Ghencea și să revină pe acest stadion. Acolo suporterii ar veni în număr mai mare, pentru că sunt mulți oameni care iubesc Steaua.

Eu sper ca aceste probleme cu CSA să se rezolve. Așa este spre binele tuturor. Vor veni fanii, clubul își va continua tradiția și va continua să facă ce a făcut până acum. Eu m-aș bucura să se rezolve această problemă", a spus Reghecampf, potrivit DigiSport.

Citește și: Jucătorii Stelei s-au săturat de situația de la club: "Te obosește! Așteptăm de mult timp schimbarea"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
10203839225041363
Vasi Mar  •  15 Martie 2016, 09:30
Postat de legendavisinie pe 14 Martie 2016, 22:40

Echipa care a câştigat Cupa campionilor s-a desfiinţat, amin. A apărut fcsb, echipa din Mogoşoaia, cu altă marcă, alte culori, alt palmares.

mai "legenda visina" tu ai grija cu "***",LASA STEAUA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiro
valiro  •  15 Martie 2016, 09:02

Citez:"Steaua va juca pe 2 aprilie cu Pandurii și sunt șanse mari ca acest meci să se dispute în București." Meciul de acasa al Stelei cu Pandurii este la sfarsitul lunii aprilie. Meciul din deplasare e pe 30 martie. La care Pandurii va referiti ? Ca pe 2 aprilie joaca cu ASA. Inteleg ca nu stii sa faci stiri, preiei de la altii, dar macar verifica.

liviuemil
liviuemil  •  14 Martie 2016, 23:58
Postat de legendavisinie pe 14 Martie 2016, 22:40

Echipa care a câştigat Cupa campionilor s-a desfiinţat, amin. A apărut fcsb, echipa din Mogoşoaia, cu altă marcă, alte culori, alt palmares.

Bai , e noapte, mai vezi??? Nu te-ai culcat????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close