FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - PANDURII, JOI, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

FOTO Reghecampf promite că la Craiova nu vor mai fi probleme în vestiar

Laurenţiu Reghecampf +8   FOTO
Laurenţiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2011 16:36

După ce a semnat un contract pînă în vară, cu drept de opţiune pe încă doi ani, Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă la Craiova în care a anunţat că încă de la primul meci al său în noul mandat echipa va avea o nouă atitudine.

"Nu vreau să vorbesc prea mult. La Universitatea aşa s-a întîmplat pînă acum şi am ajuns unde am ajuns. Joi, echipa va avea o altă prestaţie mai ales datorită modului de abordare. Îi ştiu pe jucători. Sînt foarte valoroşi, individual, dar scîrţîim atunci cînd vorbim de o echipa, de un grup unit. Dacă e să fac o comparaţie între cele două perioade ale mele aici, aş putea spune că anul trecut a fost mai dificil pentru că mai aveam doar două meciuri, cu Steaua şi cu Oţelul, şi aveam sabia deasupra capului. Acum sînt mai multe jocuri, mai multe partide acasă, iar suporterii ne vor ajuta pentru că iubesc această echipă", a declarat Reghe.

Întrebat dacă el crede că jucătorii nu sînt ok din punct de vedere fizic, antrenorul a negat . "Este un alibi pe care fotbaliştii îl folosesc mereu cînd se află într-o situaţie rea. Eu spun că sînt antrenaţi, iar cu altă atitudine vom avea şi rezultate. Au fost probleme de vestiar, se întîmplă în România, dar vă promit că atîta vreme cît eu voi fi aici, aşa ceva nu se va mai întîmpla", a mai spus Reghecampf.

Reghe va avea aceiaşi colaboratori ca şi Napoli, adică Sandu Tăbîrcă (care va fi principal în acte) şi George Biţă - secunzi, Silviu Lung -  antrenor de portari şi Gabriel Martinez - preparator fizic. Universitatea Craiova este pe locul 15, cu 22 de puncte obţinute în 23 de etape.

Universitatea Craiova - Pandurii se va juca joi, de la 19:30, pe DigiSport, liveTEXT pe GSP.ro

Vezi mai jos rezumatul ultimului meci jucat de olteni, 0-3 cu Sportul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
sorin.lisboa
sorin.lisboa  •  05 Aprilie 2011, 15:31

Nu fiti rai ma, asta este Guardiola al Craiovei. :))))) ce-am ajuns

olltteanu
olltteanu  •  05 Aprilie 2011, 08:52

Nici tu nici brutarul nu mai aveti nici o urma de bun simt...ce sa cauti ma tu antrenor la Craiova?Pleaca si i-ai cu tine pe ala care te-a adus.

andrenhio
andrenhio  •  04 Aprilie 2011, 21:33

eu cred ca va face treaba..il vad sigur pe el ..pacat ca e Mititelu care conduce totul:( hai REGHE!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează