FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf răspunde după ce patronul i-a dat echipa în direct la TV: "I-am explicat asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 12:51

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre meciul cu CS U Craiova de mâine, care începe la ora 20:00 și va fi în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Nu mai are rost să discutăm foarte mult. Miza e clară, mergem la Severin să câștigăm toate cele 3 puncte. E important să batem tot până la final. 

Avem lotul complet, singurul jucător care nu e pregătit este Pleașcă. În următoarele săptămâni va fi gata.

Sperăm să nu mai avem probleme de lot. Pintilii a avut un spasm muscular", a zis Reghecampf la conferința de presă. 

...despre CS U: "E o diferență mare între cele două meciuri pe care le-au jucat. Dar au o răutate în joc ieșită din comun. La Botoșani în schimb nu s-a văzut asta. Parcă nu au fost 100% concentrați în acel joc". 

...despre echipa anunțată de Becali: "Echipa pe care o trimit în teren o decid doar eu. Singur! Eu vorbesc zilnic cu patronul, e normal să țin legătura cu el. Dar asta nu înseamnă că îmi face echipa. E jenant să se spună acest lucru. Eu nu răspund la ce zice Gigi Becali. Pentru mine Pintilii va fi căpitanul echipei. Ce hotărăște patronul echipei e treaba lui.

Pe mine mă leagă o prietenie cu Gigi Becali. Dar astea sunt părerile mele. Amândoi avem același obiectiv la echipa asta. Pentru noi e un dezavantaj dacă adversarul află echipa înainte de meci. I-am explicat asta lui, dar eu nu îmi permit să-i spun să nu mai vorbească la televizor", a zis Reghecampf la conferință. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
adyy25
adyy25  •  17 Februarie 2017, 21:00
Postat de zizu pe 17 Februarie 2017, 16:19

astea sunt abureli! infractorul ordona

Frustratule. Acum esti si bagator de 'raca'. Insa nu tine.

zizu
zizu  •  17 Februarie 2017, 16:19

astea sunt abureli! infractorul ordona

darkdark
darkdark  •  17 Februarie 2017, 14:19

ba reghe, cu echipa facuta de tine sau de sefu' tau important e sa dati cu terenu-n capul Ciumei Rosii de la Craiova

Vezi toate comentariile (5)
Comentează