FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf s-a enervat și a jignit un oficial din Liga 1: "Am crezut că vine de la spitalul de nebuni! Acum 4-5 luni era în casa mea și l-am dat afară"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 14:22

Laurențiu Reghecampf a comentat decizia celor de la CSU Craiova, care au trimis doi jucători la echipa a doua pentru că au contract cu Anamaria Prodan, soția antrenorului stelist.

Tehnicianul Stelei l-a atacat pe Marcel Popescu, președintele oltenilor, și a dezvăluit cum s-au întâlnit acum mai multe luni.

"Haideți să vă spun ceva. Cristi Bud este impresariat tot de Anamaria și ne-a dat două goluri (n.r. în meciul Steaua - CFR 1-2).

Cei de la Craiova nu pot trimite jucătorii la echipa secundă pentru un asemenea motiv. Dacă cei din conducere i-au dat o hârtie în care scrie că din cauza impresarului i-au trimis la echipa a doua, înseamnă că acei jucători pot deveni liberi de contract.

Mi se pare o prostie foarte mare. Mai ales că vine din partea unui individ (n.r. Marcel Popescu) care acum 4-5 luni era la mine acasă și voia să-mi vândă niște taboluri Picasso. Erau autentice, din muzeu. Trebuia să le aducă din muzeu. Avem și mail-uri de la personajul respectiv. În acel moment l-am dat afară din casă pentru că am crezut ca vine de la spitalul de nebuni", a spus Reghe la conferința de presă.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan iese la atac! Impresarul se ia de președintele care i-a trimis jucătorii la echipa a II-a: "Mi-a cerut să îi vând niște Picasso-uri! Vreau să curăț fotbalul de astfel de personaje"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
898756456920785
Dor Elf  •  24 Septembrie 2016, 20:37

Dupa ce ca esti o *** pe care o dirijeaza beeecali...esti si *** sa faci o declaratie in care esti implicat in vanzare de tablouri..un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Septembrie 2016, 18:55

De ce oare le cerea tocmai lor să il ”scape ” de tablouri ??!!! Cu siguranță acesti *** aveau niste surse, niste conexiuni de care Marcel Popescu aflase ! Pe de altă parte nici Marcel Popescu din ce am văzut eu pe la televizor nu are toate tiglele pe casă , *** ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

166886656975945
Cristian Ionescu  •  24 Septembrie 2016, 17:38

Corect!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close