FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf sare să apere un fotbalist al unei rivale: "Nu a omorît pe nimeni"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 10:26

Laurențiu Reghecampf insistă pentru transferul lui Gabi Enache, iar mijlocașul Astrei și-a exprimat dorința de juca pentru formația roș-albastră.

Antrenorul Stelei a sărit în apărarea lui Enache după declarația acestuia, vorbind despre fotbalistul Astrei ca despre un apropiat.

Reghe nu înțelege de ce Șumudică n-ar mai alege să conteze pe fotbalist, în cazul în care Enache nu va mai ajunge la Steaua: 

" Gabi Enache n-a greşit cu nimic. El a spus că vrea să facă performanţă şi că ar vrea să joace la Steaua. Nu a omorît pe nimeni, ci doar şi-a spus părerea. Şi dacă va rămîne la Astra, va dori să facă totul pentru a ajunge la Euro", a spus Reghe.

"Eu am vorbit cu Gigi Becali și ne-am înțeles. Trebuie să se înțeleagă cluburile, pentru că asta este cel mai important.

Steaua este cea mai importantă echipă din România și este singura la care se investește" Gabi Enache, în urmă cu patru zile

După această declarație, Marius Șumudică ar intenționa să nu mai mizeze pe Enache pentru restul sezonului și ar fi de acord ca acesta să plece la Steaua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
jardia
jardia  •  27 Ianuarie 2016, 18:50
Postat de ottobraun pe 26 Ianuarie 2016, 14:30

***

in orice tara prosti sint majoritari . e un caz dovedit . in romania cei mai multi tin cu steaua . ce zici de asta .

antalmihai
antalmihai  •  26 Ianuarie 2016, 18:18

***,Enache,ala e sub contract!Astra ar trebui sa reclame!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1013981461965460
Rafael Mazilu  •  26 Ianuarie 2016, 17:54

Domnul antrenor care face performanță pe ritm de manea. Păi bre cand cumperi tot ce este bun de la echipele care sunt in top tu zici ca esti antrenor? Am vazut ce mare performanță ai facut pe unde ai umblat la echipele fără cash. Echipa de pușcăriași!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează