FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf se ia de Burleanu, face o propunere pentru stadion și îl avertizează pe Șumudică: "Știți cum e când un om are probleme"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 18:42

Laurențiu Reghecampf i-a răspuns lui Șumudică, după ce antrenorul Astrei a declarat la finalul meciului cu Dinamo, 1-1, că echipa giurgiuveană e campioana morală a Ligii 1.

"Știți cum e când un om are anumite probleme... El acum e cu Comisia... Noi nu avem nicio treabă cu Șumudică și cu faptul că el e campion moral. Sezonul nu s-a încheiat, campionatul se încheie la finalul play-off-ului. Să fim serioși, nu suntem la grădiniță! Vorbim în vară, nu acum. Eu îl respect foarte mult pe Șumudică și nu vreau să intru în acest dialog de la distanță", a spus Reghe la Digisport.

Antrenorul Stelei consideră că declarația făcută astăzi de Răzvan Burleanu referitoare la Arena Națională trebuia spusă în luna ianuarie nu abia acum.

"Noi am spus că ne asumăm răspunderea pentru stadion și am înțeles că și cei de la Dinamo au spus asta. Cred că domnul Burleanu trebuia să iasă în luna ianuarie și să facă această declarație.

Eu cred că nu are ce să se întâmple rău pe acest stadion. Dacă e nevoie strângem acoperișul, important e să jucăm. Eu cred că ar fi o soluție să dea stadionul Federației. FRF se ocupă doar de fotbal, cred că ar fi mai bine. Ar fi o povară mai puțin pentru primărie", a adăugat Reghecampf.

"Îmi doresc să câștig Cupa României pentru că nu o am în palmares. Probabil că vor juca și fotbaliști care n-au făcut-o până acum. Vom face o selecție și vom lua cei mai buni jucători cu Dinamo" Laurențiu Reghecampf

Citește și: Burleanu a dat ultimatumul: "Mut echipa din București și o duc acolo" » Primarul Capitalei i-a răspuns mai repede decât se aștepta

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  01 Martie 2016, 12:45

...mai manelistule,tu sa dai sfaturi acasa cu madam...daca nu poti...***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eshayk
eshayk  •  01 Martie 2016, 00:30

Antrenor de duzina acest blatist manelist ; vorbeste mult si prost ...

zizu
zizu  •  29 Februarie 2016, 22:02

dar dl prodan are vreodata curaj sa intre in dialog de aproape?..ha ha ha sa fim seriosi! asta face declaratii numai cand e cu voi sau de sub fusta nevestesi si a lui mm! e de o lasitate crunta

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close