FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Reghecampf se poate baza din nou pe el! A revenit pe gazon după 7 luni: "Mă simt ca un jucător nou"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 11:21

Mijlocașul Lucian Filip a revenit pe teren după o accidentare care l-a ținut pe margine mai mult de jumătate de an și susține că este gata pentru a juca primul meci oficial. 

Până atunci, Filip a jucat în a doua repriză a amicalului pe care Steaua l-a pierdut în fața lui Qarabag, scor 0-2, fiind folosit de Reghecampf pe postul de fundaș stânga.   

"Trebuie să câştigăm neapărat campionatul dacă ne uităm la transferurile făcute pînă acum. Suntem pregătiţi fizic. Avem un nou preparator fizic şi sper să colaborăm bine. Sunt sigur că Gnohere şi Alibec ne vor ajuta pentru că aveam nevoie de atacanţi.

Au fost făcute multe schimbări. Mă simt ca un jucător nou. Sunt sănătos, mă simt bine. Cred că pot juca în primul meci oficial. A trecut perioada neagră şi sper să nu mai am parte de accidentări", a declarat jucătorul de 26 de ani, citat de Fanatik.

Filip s-a accidentat la un antrenament în luna mai a anului trecut și a suferit o operație la genunchi.

Steliștii vor reveni astăzi în București, urmând ca pe 22 ianuarie să se întoarcă în Turcia, unde au programate 5 partide de verificare, în cel de-al doilea cantonament din Antalya.

Citește și:

VIDEO Steaua, înfrângere în primul amical al iernii, cu Qarabag » Prestaţie neconvingătoare a elevilor lui Reghecampf

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează