FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf trimite noi săgeți către Duckadam: "E urît să ne critice Helmuth!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 20:53

Laurențiu Reghecampf continuă schimbul de replici acide cu președintele de imagini al Stelei, Helmuth Duckadam, după ce acesta din urmă i-a criticat pe portarii roș-albaștrilor în cantonamentul din Antalya.

"Nu am nici o problemă cu Helmuth. Eu am spus atunci că voi avea o discuție cu el. Eu îmi doresc ca la clubul nostru să existe o ierarhie. Oamenii din cadrul clubului trebuie să apere întotdeauna echipa, sînt plătiți de club pînă la urmă. Aceste critici le facem noi intern, iar el face parte din staff-ul nostru, face parte din clubul Steaua.

Eu nu pot să-i spun lui Helmuth: nu vorbi. Eu nu-mi permit asta, îl respect foarte mult, dar el înțelege ce vreau să spun. Eu la asta m-am referit. Aveți în studio foști jucători și pot să vă spună că e urît să îți critici propriul club", a declarat Reghe la Digi Sport.

Cei doi au început schimbul de replici încă de cînd Steaua se afla în cantonamentul din Antalya. Atunci Duckadam i-a criticat pe portarii Cojocaru și Niță pentru golurile primite în amicale. Reghe i-a răspuns președintelui de imagine al campioanei ceva mai dur și i-a spus acestuia că n-are dreptul să vorbească.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
widoqq
widoqq  •  12 Februarie 2016, 11:00

Duckadam greseste. Nu ar trebui sa bage in seama pe *** asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guyencea
guyencea  •  12 Februarie 2016, 08:47
Postat de Lolomg Funnystuff pe 12 Februarie 2016, 02:03

La gelatul asta nu s-au auzit manelele de dimineata si nu o aruncat cu bani fara numar pe zabaloasa lui de e asa irascibil.......traiasca prostii

Cand TOATĂ Romania URĂȘTE *** mau mult DECÂT PE ceausescu, a apărut la moment un sondaj MINCINOS și NEPROFESIONIST, care spune ca Dinamo, nu are suporteri in Ardeal, adică tocmai acolo unde DINAMO ARE CEI MAI MULȚI SUPORTERI!!!?? Cine poate să creadă o așa prostie!!??? Sau ca Dinamo are suporteri numai până la 35 de ani!!!?? Acest SONDAJ ***, nascut și făcut *** vine să confirme alianța *** dintre PRESA OVINĂ ASERVITĂ *** și INSTITUȚIILE STATULUI CARE FAC DE RUȘINE ROMANIA prin susținerea necondiționată (prin FRF și Ligă, trusturi de presă, PRoTV, Digisport, GSP, și alte instituții specializate în crearea de scenarii mincinoase, a clonei mafiote albaneze, MIZERIA BLATISTĂ *** care are, vezi Doamne 49% așa ziși susținători de salon, dar la stadion BATE VANTUL tribunele în dungă!! Un sondaj BLĂTUIT, INFECT, facut de NEPROFESIONIȘTI care au ales eșantionul REPREZENTATIVI numai prin porumbii patriei si prin CANALELE Guyencei, probabil!! RUȘINE TUTUROR ACELORA CARE MISTIFICĂ REALITATEA CU ASTFEL DE SONDAJE *** și MINCINOASE !! *** indifferent de sondaje RĂMÂNE MIZERIA pe care o URĂȘTE TOATA ROMANIA!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  12 Februarie 2016, 08:20

Dumnezeule,ce comentarii inteligente !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează