FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Regim preferențial la Astra? Șumudică anunță: "Cu acești jucători lucrez mai ușor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 22:26

Antrenorul Astrei a declarat că nu este adeptul antrenamentelor excesiv fizice, preferând ca jucătorii săi să lucreze mai mult cu mingea. 

Tehnicianul campioanei spune că, uneori, preferă să menajeze jucătorii de peste 30 ani pentru a nu-i suprasolicita.

"Nu sunt adeptul să alerg jucătorii prin zăpadă, am făcut în prima zi antrenament pe zăpadă mai mult pentru dezmorțire. Mie îmi place să lucrez cu mingea și eu zic că Astra a arătat bine din punct de vedere fizic de când am venit eu.

Mai ales că avem jucători peste 30 de ani, precum Teixeira, Lovin sau alții, trebuie să fim mai atenți, câteodată să lucrăm mai ușor. Oricum, depinde de antrenor. Eu am făcut un program. Sper să ajungem ok la primul meci, de pe 4 februarie, asta dacă se va juca. Eu nu cred că va începe campionatul", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

În primul meci de la reluarea campionatului, Astra o va înfrunta pe ASA Târgu Mureș, pe teren propriu. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  12 Ianuarie 2017, 08:35

De voi depinde daca pe 4 februarie (in plina iarna si fara nici un obiectiv major la fotbalului romanesc in mai sau iunie, etc) veti juca sau veti refuza din lipsa conditiilor firesti de joc

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  12 Ianuarie 2017, 02:20

Mult succes Sumi, vreau sa te vad cu echipa in play off. Sumudica cel mai bun antrenor din campionatul Romaniei.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  11 Ianuarie 2017, 23:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează