FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-1

Regretele lui Alibec: "Dacă pierdem titlul, pierdem pe mâna noastră! Ne-am bătut singuri cu Dinamo"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 22:32

 Denis Alibec susține că FCSB va pierde titlul din cauza propriilor greșeli, după ce roș-albaștrii au învins Astra la Giurgiu, scor 1-0.

Atacantul stelist este de părere că presiunea este în acest moment pe jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi.

"Îmi pare rău și pentru ei, că nu mai au nicio șansă. Nu mai avem deloc presiune, presiunea este pe cei de la Viitorul. Am înțeles că cei de la CS U au odihnit jucători pentru Cupă. Nu mai au nicio șansă la titlu.

Cred că vor juca cu echipa bună împotriva noastră. Dacă nu vom câștiga campionatul, vom pierde pe mâna noastră. Cu Dinamo ne-am bătut singuri", a spus Alibec la TV Digi Sport.

Citește și: UPDATE Toate calculele: Campioana se decide în ultima etapă » FCSB și Dinamo pândesc greșeala Viitorului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
balauru48
balauru48  •  09 Mai 2017, 09:46

Echipa fcsb nu este invinsa niciodata, ea se bate singura pffffff. Asta e din categoria Chuck Norris

schwartz69
schwartz69  •  09 Mai 2017, 08:31

ati luat-o pe coaja de la echipele care nu v-au lasat ! daca ar fi jucat si ceilalti cu voi pe bune, acum erati pe locul 6 ! asa ca treci la cotetz ! auie mlibec !

tb73
tb73  •  09 Mai 2017, 06:24
Postat de dinamo_fan pe 09 Mai 2017, 02:19

ati dat un gol din greseala nici voi nu stiti cum si v-ati batut singuri ::))) cand in cupa meciul per total a fost 7-2, in campionat alte 2 infrangeri. vai de capul vostru.

De ce nu spui ca nici macar nu aveati ce cauta in play-off? Trebuia sa va lase in mocirla de play-out si gata, nu mai latrati aiurea la luna...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează