FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

Regretul lui Dennis Man la final de an: "Ăsta e fotbalul şi trebuie să-l respectăm"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 22:26

Dennis Man, puştiul de 19 ani al FCSB-ului, a făcut o partidă excelentă cu Viitorul, 2-0, reuşind să deschidă scorul după o acţiune de toată frumuseţea. La final, a recunoscut că e dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să termine anul pe primul loc. 

"E cel mai frumos cadou că am marcat. Aveam mare nevoie de victorie şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. Suntem alături de Bizon, se mai întâmplă şi astfel de lucruri. Ne va lipsi Gnohere, a marcat meci de meci, dar şi Denis Alibec e un jucător foarte bun, îl aşteptăm alături de noi. 

Sunt mulţumit de mine, dar e loc de mai bine. Având în vedere că anul trecut nu prea am jucat, sunt mulţumit de ce am realizat.  Noi trebuie să venim din vacanţă dornici, concentraţi şi să ajungem o treabă şi mai bună. Ne doream foarte mult să terminăm pe primul loc, dar ăsta e fotbalul şi trebuie să-l respectăm", a spus Man, la Look TV. 

Vezi aici video de la meci
Citeşte aici cronica partidei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
137271543702964
Terry Terryus Terry  •  18 Decembrie 2017, 16:03

Tot CFR ramane principala contracandidata la titlu.

satyricon
satyricon  •  17 Decembrie 2017, 23:43

Bravo, super jucator! Si la 19 ani!

zagna
zagna  •  17 Decembrie 2017, 23:28

BestMan !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează