FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reject! Bărboianu își găsise echipă, dar șefii au dat înapoi după acuzele de blat de la derby

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 13:01

Ștefan Bărboianu și-a reziliat ieri contractul cu Dinamo, dar nu va sta mult timp fără echipă.

Fundașul de 27 de ani se va antrena cu cei de la CS U Craiova. De asemenea, din vară, jucătorul ar putea semna un contract cu echipa pregătită de Săndoi și Cârțu. Bărboianu mai jucat în Craiova, pentru Universitatea, club pentru care a evoluat timp de cinci ani.

Colaborarea dintre Bărboianu și Dinamo a încetat ieri, iar Dinu Gheorghe, președintele clubului, a declarat că fundașul nu mai face parte din proiectul "cîinilor" pentru viitor.

Oficialii Craiovei se dezic de fundaș 

Speriați probabil de declarațiile lui Ionuț Negoiță despre fundaș, pe care îl acuză că ar fi vîndut meciul cu Steaua, Felix Grigore și Sorin Cârțu au negat după-amiază un psobil transfer al lui Bărboianu la Craiova.

"Nu ne interesează! Nu am discutat cu el și nici nu va semna cu CS U Craiova", a zis Felix Grigore.

"Nu știu nimic despre venirea lui la CS U. Nu am avut discuții cu nimeni. Știu că și-a reziliat cu Dinamo, dar mai multe nu știu să vă zic. Momentan nu poate fi vorba de așa ceva. Rămîne de văzut ce va fi în viitor", a zis Cârțu pentru micapi.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
darkdark
darkdark  •  07 Mai 2015, 08:28

blatistu49
blatistu49  •  07 Mai 2015, 08:05

e un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  07 Mai 2015, 08:04

ARESTATDNAAA bagat il la arest si JUDECAT

Vezi toate comentariile (53)
Comentează