FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL 3-1

După calificarea în finala Cupei, Costel Gâlcă îi cere lui Gigi Becali să-i prelungească înțelegerea

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2015 00:04

Steaua s-a calificat în finala Cupei României, după ce a trecut de Petrolul pe Arena Naţională, scor 3-1 (4-2 la general). Pentru formaţia lui Costel Gâlcă au marcat Adi Popa, Gabi Iancu şi Cristi Tănase.

Costel Gâlcă a vorbit după meciul cîştigat în această seară şi a transmis în mod indirect că vrea să continue la Steaua şi din vară, moment în care îi va expira contractul cu formaţia campioană.

"Sînt fericit pentru victorie, pentru că ne-am calificat în finală în urma unui joc bun. Ne-am dominat adversarul, puteam înscrie de mai multe ori. Noi trebuie să continuăm cu evoluţiile noastre bune şi cu siguranţă vor veni şi ultraşii la stadion. Şi cei prezenţi astăzi au jucat un rol foarte important pentru noi.

Meciul cu Universitatea Cluj va fi foarte important. Sînt puţin obosit acum, deşi nu se vede pe faţa mea. Cred că suporterii stelişti ar veni în număr cît mai mare pe Arena Naţională, mai ales că gazonul e impecabil. Tot ce-i posibil să alegem să jucăm mai multe meciuri pe acest stadion. Tamaş a avut ceva probleme şi de aceea l-am băgat pe Toşca.

N-am nici o ofertă de la nici o echipă. Dacă ar fi să aleg în vară între Steaua şi o altă echipă, aş alege Steaua. Am multe de vorbit cu domnul Becali", a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

Şi Valentin Cojocaru, portarul Stelei a vorbit la finalul partidei cu Petrolul: "A fost un joc la nivel înalt. S-a văzut că a fost altă atitudine, a fost un meci foarte important pentru noi. Mă bucur că am cîştigat şi că am debutat şi eu pe Arena Naţională.

De cînd a început campionatul pînă acum am fost tot timpul pe primul loc, aşa va fi pînă la final. Şansele sînt egale, în fotbal nu ştii ce se poate întîmplă. Mergem să jucăm la victorie. Sînt sigur că va fi o finală frumoasa, noi sperăm să se joace aici, pe Arena Naţională".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează