FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Remaniere la CFR » 7 jucători din echipa clujenilor sunt pe picior de plecare

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2016 14:00

CFR a încheiat campionatul pe locul al patrulea din play-out, iar ardelenii au planuri mari pentru sezonul următor, când vor să se lupte la titlu.

Cel mai probabil, CFR nu se va despărți de antrenorul Toni Conceicao și nici de cei mai importanți jucători, printre care se numără Ruiz, Petrucci sau Cristian Lopez, însă șefii din Gruia plănuiesc să se despartă de șapte fotbaliști din lot.

Conform stiridesport.ro, portarul Cosmin Vâtcă, fundaşii Dani Coelho şi Cornel Ene, mijlocaşii Vitor Bruno, Tomislav Gomelt, Sergiu Negruţ şi atacantul Leo Beleck sunt pe lista celor de care clujenii se vor despărți în această vară.

Schimbările de la lot nu sunt singura problemă cu care se va confrunta CFR Cluj la începutul sezonului următor, pe care echipa îl va începe și cu o depunctare de 6 puncte pentru neplata unor datorii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează