FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Remarcă sexistă a lui Becali la adresa Anamariei Prodan: "Cum să fie o femeie la conducerea FRF? Voi face campanie împotriva ei! Nu mai pot eu de CNCD"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 11:36

Gigi Becali a comentat posibilitatea ca Anamaria Prodan să candideze la președinția FRF la alegerile de anul viitor. 

"N-o să iasă niciodată și nici eu n-o s-o las pe Anamaria să candideze. O să fac campanie împotriva ei.

Ce înseamnă asta, să fie o femeie la conducere? Se încalcă principile lui Dumnezeu. Știu eu cine promovează femeile, cu scopul de a strica rânduiala lui Dumnezeu.

Occidentul e cucerit de «ăla cu cornițe». Trump a ieșit în detrimentul lui Hillary Clinton pentru că Diavolul nu a putut să răzbească în Statele Unite.

Ortodoxia este ultima redută unde diavolul nu va putea învinge niciodată, ascultați-mă pe mine. Îl voi mărturisi pe Hristos, nu mai pot eu de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării", a spus Becali, la TV Sport Ro. 

Citește și: OPINIE GSP.RO "Argumente'' și prostie curată. Cum ne arată Leonardo DiCaprio că sexismul lui Gigi Becali nu este egal cu sexismul lui Ilie Năstase

Alte derapaje ale lui Becali:

  • "Homosexualii sînt protejaţi de Satana. Eu m-am lecuit de Satana şi nu primesc lîngă mine homosexuali. Un homosexual nu poate juca într-o echipă de fotbal. Jucătorii fac baie dezbrăcaţi şi nu le mai arde să dea gol";

     

  • "Biblia spune foarte clar că femeia nu poate conduce! Ea trebuie să stea liniștită. Poate fi subordonată, dar să-l învețe pe bărbat, niciodată! Nu sînt eu misogin, așa zice Biblia. Eu sînt mai bătrîn, voi o să prindeți mai mult din vremurile alea în care se va alege praful, cu planeta condusă de femei!"

     

  • "Tu ești femeie, deci mai puțin cu inteligența. Ai vreo femeie care să fie campioană la șah?! Niciodată o femeie nu poate să bată un bărbat la șah!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
jalabert
jalabert  •  29 Aprilie 2017, 00:35

daca admitem existenta lui dumnezeu atunci trebuie sa spunem ca fizica, chimia si biologia sunt aberatii.

jalabert
jalabert  •  29 Aprilie 2017, 00:31
Postat de cpt.ahab pe 28 Aprilie 2017, 16:38

Ratiunea conduce omul catre Dumnezeu. Ateismul este irational si nestiintific.

nu o sa gasesti niciodata un om de stiinta serios credincios. stiinta a demonstrat deja evolutia. biblia a fost scrisa intr-o perioada in care stiinta era ....... tu ce scuza ai sa afirmi in 2017 ca evulutionismul e o prostie? evolutionismul este o stiinta care neaga categoric ideea de dumnezau.

1288011704599786
Catalin Iacob  •  28 Aprilie 2017, 17:38
Postat de Soos Vilmos pe 28 Aprilie 2017, 16:11

Ce frumos ar suna ca titlu al acestei fituici GAZETA LUI BECALI.

"Ateismul este irational si nestiintific" ! :)))))))))))))))))) Bini di tat ! biblia e STIINTA ?! :)))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează