FOTBAL  »  Superliga  »  REMEMBER

REMEMBER 2019. TOP 5 cele mai controversate declarații: „Ce să-mi reproșeze Gică Popescu? Când împărțeam banii a fost bine?” + Atacul cu talpa al lui CTP la Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 16:55

Numele grele din sportul românesc, mai ales din fotbal, au oferit declarații controversate pe durata lui 2019. GSP.ro a ales un top 5. 

1. „Cum să fie Simona ca Nadia?! Și Hagi ce-a câștigat? Ce exagerări de «Regi» și de «Briliante!»”

Nimeni n-a menajat pe nimeni în 2019, an care a debutat cu un interviu fără precedent acordat Gazetei de Ladislau Boloni. Antrenorul lui Antwerp a oferit o serie de declarații explozive, unul dintre vizați fiind chiar Gică Hagi. 

„Eu cred că pe Nadia nimeni, în niciun domeniu sportiv, nu poate s-o atingă! Ca performanță, pentru ceea ce a adus în lume. Era ceva unic. Simona Halep este o tenismenă care câștigă turnee, e numărul 1 mondial. Nici nu știu cu cine poți s-o compari pe Nadia, poate cu Patzaichin. Hagi ce a câștigat?”.

2. Becali: „Ce să caut eu la un meci de fotbal feminin? Dacă ești frumoasă, ce cauți la fotbal?”

Obligativitatea înființării unei echipe de fotbal feminin a generat o nouă serie de declarații sexiste ale finanțatorului de la FCSB

„Eu am spus că femeia trebuie să fie iubită. Cea mai mare carismă a femeii e să fie atrasă de bărbat. Eu am spus lucruri frumoase despre femeie, n-am discriminat-o. Dacă ești frumoasă, ce să cauți la fotbal?”.

3. „Ce să-mi reproșeze Gică Popescu? Când împărțeam banii a fost bine?”

În luna martie, Giovanni Becali, a vorbit din nou. După aproape 5 ani, perioadă în care mare parte din timp și-a petrecut-o la închisoare, unde a ispășit două condamnări. Una în Dosarul Transferurilor și cealaltă pentru mituirea judecătoarei Geanina Terceanu.

Ioan Becali a vorbit pe larg despre relația lui cu Gică Popescu, om de fotbal la rândul său condamnat în Dosarul Transferurilor:  

„Gică Popescu a fost cu noi, a fost tovarășul nostru. Am luat bani. A fost bine când i-am numărat, a fost bine când i-am împărțit, a fost bine când intrau în conturi”, spunea Ioan Becali la acel moment. 

4. CTP: „Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei? «Regele» n-are treabă cu țara, dar vrea sprijin de la stat!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, 62 de ani, a avut o reacție devastatoare la adresa lui Gică Hagi, 54 de ani. Ce a declanșat totul? Declarațiile făcute de „Rege”, care anunțase că nu va merge să voteze la alegerile europarlamentare.

„Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie. «Regele» n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și cu piciorul. Votul e cu mâna, e henț!”, a declarat CTP în luna mai

5. Țiriac: „Erau vreo 5 tovarăși, mi-au zis scurt: «Năstase ne-a vândut meciul!»" + „A doua zi am întins-o din țară!”

În 1972, România pierdea ultima ei finală de Cupa Davis, contra Statelor Unite ale Americii, 3-2. Ilie Năstase a pierdut primul meci drastic, contra lui Stan Smith, în minimum de seturi. A mai jucat meciul de dublu, în care cuplul Țiriac-Năstase a pierdut tot în minimum de seturi, și câștigat al cincilea meci, care nu mai conta pentru trofeu. 

„Mi-au propus în 1972, imediat după Cupa Davis, să fiu membru de partid. În prima săptămână de după am fost chemat la Comitetul Central. Spuneam în gând: «F***-i mama mă-sii! Ce-oi fi făcut?!». Erau cei patru, cinci tovarăși care mi-au spus: «Tu ai luptat, dar Năstase ne-a vândut meciul. Uite ce-a făcut! Bine, noi ne-am gândit mult și avem o propunere! Ce-ar fi să fii președintele CNEFS (nr. fostul Consiliul Național pentru Educție Fizică și Sport)?»”, a rememorat Țiriac, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu

Vezi și: 

VIDEO TOP 10 cele mai spectaculoase momente la GSP Live 2019: de la Ilie Stan, „care se iubea nebunește cu Elena Udrea”, și până la declarațiile explozive ale Aneimaria Prodan: „Nu amesteci fotbalul cu culcatul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  25 Decembrie 2019, 13:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1699114230337866
Magirescu Neculai  •  25 Decembrie 2019, 09:14
Postat de maniche pe 25 Decembrie 2019, 02:18

HAGI și ctp! Chiar dacă nu-ți place fotbalul vezi ce distrata mare se afla între performanțele celor doi.... Dar nu, nu pot sa iau in serios ce spune un om, care de mic avea probleme sociale , egoiste.... Îmi dau seama ca nici acum nu a coborât din pom. Știe dansul, când se juca de-a mortul cu familia.....!!!! Cine vorbește mult și prost, eu știu ca se mai ***. Deci va rog, domnule ctp sau mai bine ***, ramaneti in pom , tot pe silent, cum va place dvs. Multumim

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

175771883177370
Dan Truia  •  25 Decembrie 2019, 07:54

Te apuca greata cand citesti unele declaratii ! Misoginul Gigi, hotul Giovani, *** Tiriac... Noroc ca mai este un roman ca Ladislau Boloni-serios cat a fost fotbalist, titrat pe munca lui, a ramas cerebral si vertical. Si un CTP, cu tot narcisismul lui, e o minte limpede in peisajul trist de fani-partizani ca spectatori sau din breasla respectiva, multi *** functional.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează