FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PANDURII

Remiză în derby-ul Olteniei » CS U Craiova - Pandurii 1-1! Curelea a egalat cu 4 minute înainte de final

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 23:04

CS U Craiova a avut primul contact cu Liga 1. La doar un an de la înfiinţare, echipa lui Jerry Gane a remizat la debutul pe prima scenă fotbalistică în faţa celor de la Pandurii, 1-1.

VEZI AICI LIVETEXT PARTIDA!

Cu doar un sfert de oră înaintea fluierului final Shalaj a deschis scorul după ce a fost atent şi a împins în plasă o minge respinsă de Brac la un şut al lui Nistor.

Cu 4 minute înainte de final Curelea a egalat cu o lovitură de cap excelent plasată. Atacantul celor de la CS U Craiova ratase înainte alte cîteva ocazii imense.

Acesta a fost primul meci de Liga 1 după 3 ani şi două luni pe Ion Oblemenco. Ultima dată s-a juat cu porţile închise, iar Universitatea Craiova a pierdut cu Gaz Metan, 1-2.

Cu o oră înainte de meci în jurul stadionului erau sute de suporteri ai gazdelor, care agitau fulare alb-albastre şi aşteptau să intre.

Înainte de meci, portarul oltenilor, Bojan Brac, a primit un premiu de la suporteri (FOTO mai jos). La meci au asistat aproximativ 13.000 de oameni.

Echipele de start:

CS U Craiova: Brac - Achim, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu - Mateiu, Madson - Bancu, Băluţă, Ferfelea - Curelea

Rezerve: Straton, Acka Velcovici, Neacşa, Nuno Rocha, Herghelegiu, Pleşan

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Christou, Erico, Momcilovici - Anton, Elton - Răduţ, Nistor, Iorga - M. Roman

Rezerve: Gliwa, Pleaşcă, Negrescu, C. Pîrvulescu, Shalaj, Buleică, Nicoară

Partida va începe de la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct de Look TV. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO.


627728-brac.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (305)
rossone.ro
rossone.ro  •  26 Iulie 2014, 07:02

ROSSONERO BUCURESTI - rosu-negru indracesti ......(___) ..(|)(0.0)./ ...|/(__)\/ ...|_/.._|\__/

rossone.ro
rossone.ro  •  26 Iulie 2014, 04:39

n-am treaba cu PSD si nici cu altii nu fac politica, daca as fi fost in politica probabil ca facem OLTENIA CRAIOVA 1) OLTENIA CRAIOVA e un proiect vechi la fel si stadionul de acolo pe care il voiam ca Vitesse inchis si cu 2 gazoane chiar pentru fiecare echipa ceva inedit in lume ____ dar nu se face nu exista putere 2) Vreau un alt club in Bucuresti unde locuiesc din 1999 ROSSONERO BUCURESTI ==RO- ROMANIA ====S.S -Soccer Society ======ONE -1 capital ========RO ROMANIA RED-BLACK - horizontal stripes - since 1912-1916 BUCHARESTER 2014 ROSSONERO BUCHAREST ________________

rossone.ro
rossone.ro  •  26 Iulie 2014, 02:46

binenteles daca vor fi 2 echipe, oricum cu timpul se va ridica acolo o echipa OLTENIA in rosu mai ales daca se va face efectiv regiunea OLTENIA oricum un stadion cu 2 platforme de gazon NU MAI EXISTA IN LUME iar daca este loc in Craiova sa se faca eu zic ca se merita. Nu trebuie sa fie peluze mari, acolo maxim 5 mii per peluza ajunge mai ales daca va fi mai la inaltime suspendata cum am zis in comentariul de mai jos in total aproximativ 30 de mii de locuri pana in 35 de mii maxim pentru ca tribunele pe 2 nivele pot sa aiba fiecare 15 mii de locuri lejer. Apoi s-ar face stadionul acoperit 100% la fel ca la Vitesse Arnhem in Olanda, stiu ca nu poate sustine zapada dar ploaia si vantul

Vezi toate comentariile (305)
Comentează