FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Repetă greșeala făcută de Rapid? Dragomir e gata să adopte strategia falimentară a giuleștenilor din sezonul trecut! 3 erori imense

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 11:46

Dumitru Dragomir a anunțat că va da 16 jucători afară de la FC Voluntari, urmînd să aducă 5 fotbaliști importanți. Speră astfel ca echipa să se salveze de la retrogradare. 

Într-un fel sau altul fostul președinte al LPF copiază modelul din returul sezonului trecut adoptat de Rapid.

Și atunci giuleștenii au schimbat aproape toată echipa în iarnă, însă pînă la urmă au retrogradat, în ciuda faptului că în prima etapă bătuseră Steaua în Ghencea. 

Cum mai sînt doar două săptămîni pînă la începerea returului, sînt șanse mici ca jucătorii să fie aduși la timp pentru a prinde măcar al doilea cantonament.

Pînă acum FC Voluntari a adus 5 jucători, însă Dragomir speră ca acestora să li se alăture și cîțiva fotbaliști de la Steaua, însă aceștia vor ajunge după cel de-al doilea cantonament al campioanei. 

Veniri: Baze Ilijoski (Rabotnicki), Jeffrey Monakana (Brighton&Hove Albion), Bornescu (liber de contract), Venelin Filipov (Beroe Stara Zagora), Shamsin (liber)

Posibile veniri: Alexandru Tudorie, Sebastian Chitoșcă, Cătălin Ștefănescu, Doru Popadiuc, Rareș Enceanu, Vlad Mihalcea. 

Pe lista de transferuri a Stelei se mai află și cei 4 jucători excluși din lot: Nicandro Breeveld, Aymen Tahar, Gregory Tade și Jean Sony Alcenat, însă e greu de crezut că aceștia ar accepta să meargă la Voluntari, care ar fi nevoită să le plătească salariile uriașe. 

3 greșeli făcute de Rapid iarna trecută 

  1. În ciuda faptului că a adus și jucători de valoare, lotul Rapidului s-a schimbat, iar echipa nu putea fi omogenă. Relațiile de joc au avut de suferit, iar rezultatele n-au fost deloc bune
  2.  Mulți jucători au ajuns foarte tîrziu la echipă (caz care s-ar putea întîmpla la Voluntari), iar antrenorului i-a luat mult pînă i-a adus la un nivel optim cu pregătirea
  3. Cum se aflau în perioada de iarnă era foarte greu să găsească jucători tineri, de valoare. Așa s-a apelat la ajutorul unor jucători cu experiență, însă și cu o vîrstă înaintată. E mult mai ușor să transferi astfel de jucători în pauza de iarnă. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Ianuarie 2016, 16:16

Milițică Dragomir şi managementul, baba şi mitraliera!Două linii paralele!Ghijocul ăsta bătrân are numai talente expirate în căpățână!Numai Pandele putea să halească vrăjeli de doi lei servite de Milițică!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează