FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Replică acidă a lui Gigi Becali pentru Victor Pițurcă: "O să aveți o mare surpriză când o să vedeți asta!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 18:30

Gigi Becali i-a răspuns dur lui Victor Pițurcă, după ce antrenorul l-a acuzat pe omul de afaceri că a furat Steaua în 2003.

"Pițurcă a votat în Adunarea Generală când am luat Steaua. El a votat transformarea în societate pe acțiuni. Eu pot să vă arăt procesul verbal, e semnătura lui. Generalul Bădălan s-a retras atunci din Adunarea Generală. Când s-a transformat în societate pe acțiuni noi vorbisem ca eu, Pițurcă și Păunescu să salvăm Steaua.

Eu când dădeam bani, dădeam bani pe numele lui nea Viorel Păunescu, pe numele lui Pițurcă și pe numele meu. Nea Viorel a ieșit din treaba asta și mi-a dat mie partea lui. Pițurcă a luat 4% din acțiuni, pe care mi le-a vândut mie pe 500.000 de dolari. El a luat acțiunile pe banii mei. Vă arăt semnăturile lui Pițurcă, Iovan, Bumbescu.

Dacă vor Pițurcă sau Păunescu le fac o socoteală, să-mi dea banii pe 33% din acțiuni și le dau imediat. Eu am mărit capitalul pentru că trebuia să țin echipa în viață, era ceva normal. Eu renunțasem atunci la 6 milioane de dolar pentru 51% din acțiuni. Dacă aveam 100% nu mai era nevoie să facem Adunare Generală. Îi sugerez lui Pițurcă să-și vadă de treaba lui, ce face el e calomnie.

Aici vorbim de acte. Ce sunt minciunile astea? Există și o plângere penală și o anchetă penală în care s-a decis că neînceperea urmăririi penale. Pițurcă nu e procuror sau judecător să mă acuze de furt. El și cu Păunescu m-au adus la Steaua. Ei să zică mersi, că altfel Steaua era desființată acum. O să arăt la registrul comerțului că Pițurcă a avut 4% acțiuni. O să aveți o mare surpriză când o să vedeți că nu voi plăti niciun prejudiciu. Eu am atuurile mele", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

"ne vom numi fcsb"

Gigi Becali a vorbit și despre numele pe care-l va avea echipa sa de fotbal în caz că va fi obligată să-și schimbe numele.

"Aia cu 37 de milioane de euro e o bazaconie. Dacă e să trebuiască să plătesc 5-6 milioane, le plătesc. Care e problema? Eu dacă vreau schimb numele în fiecare an. Păi dacă eu am furat Steaua, înseamnă că și Pițurcă a furat 4%.

Până îmi schimb numele, o să plătesc amendă 500 de euro pe zi. CSA a trimis la LPF o hârtie prin care cerea să ne schimbăm numele, dar Liga le-a răspuns că încă n-a primit hotărârea. În momentul în care apare hotărârea, în 30 de zile trebuie să o pun în practică, dar eu imediat fac o cerere de suspendare. O să arăt că FIFA și UEFA nu mă lasă să-mi schimb numele la mijlocul sezonului. Dacă e ceva, schimb numele și o să mă duc la Curtea Supremă.

Numele va rămâne FCSB. Nu vă mai luați după Talpan. Eu am înregistrat FCSB la OSIM. El a zis că-mi ia și numele de Becali", a adăugat Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
1243582249064576
Burzo Marian  •  14 Ianuarie 2017, 22:46

asta peste tot a furat pentru pockeras.....da cine dracu a cumparat-o ma nu becali???a dat altcineva banii????poi nu a existat un comitet executiv care a supervizat tranzactia???e cioban incult si cum mai vreti da banii el i-a scos din buzunar......cine a luat banii platiti pe steaua cine?????oameni de nimic....probabil mai vor ceva bani de la gigi ca de la altcineva .....nu-i de la cine.....de cfr ,dinamo,rapid ca au fost echipe departamentale de ce nu se vorbeste.....de ce nu spuneti datoriile cluburilor din tara?????altii sunt exclusi cu anii din competitiile europene pentru 2 mil euro.....tara de *** cu sefi la ministere de ***.....deviza statului e sa dea in cap celui care scoate capul din namol......pacat ....e singurul care baga bani...fara steaua nici meciuri nu mai vedem.....raitingul e facut de steaua dinamo alte echipe nu....nu o sa mai dea nimeni bani ligii pentru botosani chiajna ...pacat .omul a dat bani pe steaua .....cine a vandut-o ala sa raspunda ca au furat banii.....sau eu daca imi iau masina o sa mi-o ia ca vezi doamne am cumparat nu masina ci doar rotile si hartia de contract?????suntem o tara de nebuni si pacat ca o spun......prosti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  14 Ianuarie 2017, 13:26

iar incepe asta cu smacheriile? dar sa respecte odata legea este in stare? numai pe langa lege mereu? adica legea e doar ptr prosti,ptr contribuabilii care platesc taxe...el fenteaza

783754331766197
Radu Marian  •  14 Ianuarie 2017, 09:54

mai oameni buni STEAUA este dukadam daca nu erea EL STEAUA nu avea performante unde este EL acolo e STEAUA daca a ales pe BECALI acolo trebuie sa fie si STEAUA fara ei nu ar mai fi existat contestatari sa isi vada de pahare si de pokar,,,,,,

Vezi toate comentariile (49)
Comentează