FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Replica FCSB-ului după ce LPF a decis introducerea VAR-ului în Liga 1! Ce a spus președintele clubului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 17:32

Fostul arbitru român și actual oficial al FCSB-ului, Valeriu Argăseală, a vorbit despre decizia luată azi în Adunarea Generală a LPF cu privire la introducerea VAR-ului în fotbalul românesc.

"Decizia de a introduce arbitrajul video vine tocmai pentru că, pe plan internaţional, se constată că este necesar să se introducă acest sistem de asistenţă a arbitrajului.

Pe de altă parte, după experimentul care s-a făcut în ţările în care s-a introdus acest sistem s-a constatat că este benefic.

După câte am fost informaţi, în luna martie, forul competent, cel care modifică legile jocului, va introduce sistemul de asistenţa video al arbitrajului din sezonul viitor.

Rămâne să se gasească soluţiile pentru implementarea acestui sistem care nu este unul foarte costisitor”, a declarat Valeriu Argăseală la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 09:05

Aista, judeca vreodata singur? El face doar pe placul ... stapanilor. Cat de simplu e sa traiesti ca un parazit...

adyy25
adyy25  •  07 Decembrie 2017, 00:43
Postat de demolarii pe 06 Decembrie 2017, 21:53

Vor fi 2 arbitrii delegați tot de CCA și cei care vor analiza VAR. In alte campionate s-au înregistrat deja greșeli ale sistemului, așa că va continua cooperarea existenta în prezentîn Liga I. Cât privește aspectul că va fi obligatoriu sistemul? Și alte sisteme funcționale pe alte meleaguri, au dat gres in Romania. Ex. Economia de piata, democrația parlamentară, etc. Dar va creste costul de producere a meciurilor de fotbal din Liga I. Acum e dificil pentru un club sa faci un buget serios doar din bani din sistem. Ex. Presiunea presei asupra lui Negoiță să investească mai multi bani. De ce e nevoie de ei? Eu știam că fotbalul se joacă cu o minge, nu cu bani......dar e Romania....

La cum zici tu, doar in Romania trebuiesc investiti bani in fotbal pentru performanta, nu? Inseamna ca nu ai auzit de transferurile facute de psg, de exemplu. Esti copil

tatutzu
tatutzu  •  06 Decembrie 2017, 22:54

Și unde e replica?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează