FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Replica lui Bratu, după declarația tupeistă a lui Mutu înaintea meciului direct

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2018 22:26

Au fost colegi la prima reprezentativă, acum sunt adversari în prima ligă. "Mitraliera" versus "Briliantul" este titlul afişului partidei. Florin Bratu, 38 de ani, se duelează miercuri seară în Ştefan cel Mare cu Adrian Mutu, 39 de ani, în Dinamo contra FC Voluntari.

O confruntare disproporţionată, întrucât roş-albii n-au niciun obiectiv şi sunt scăpaţi în "campionii play-out-ului", în timp ce ilfovenii gâfâie să scape din zona retrogradării.

Mutu revine ca duşman în "Groapă" după ce-a fost în 2016/2017 director general al grupării. Şi-a avut o declaraţie care a incitat.

"Sunt sigur că vom întâlni o echipă care va juca doar la victorie, cea mai în formă din play-out. Formaţie ce marchează cu uşurinţă, cu fotbalişti de calitate. O ştiu, că eu am făcut echipa aceea, sper să reuşesc s-o înving", a comentat tehnicianul, care a strâns 7 puncte în 6 meciuri la Voluntari.

În turul din play-out, Bratone i-a învins pe ilfoveni în deplasare, 4-2, şi-a "contribuit" la mazilirea lui Claudiu Niculescu şi numirea lui Mutu. Replica n-a întârziat.

"Adi e simpatic, nu pot să spun decât că-l respect şi-l aştept miercuri seară ca o gazdă primitoare, iar el va fi ca un oaspete, în Ştefan cel Mare", a declarat Florin pentru Gazeta Sporturilor, tehnicianul acumulând 18 din cele 24 de puncte puse în joc în play-out.

Dintre cei ce pot juca mâine seară, Mutu, ca om ce s-a ocupat vara trecută de transferuri alături de Cosmin Contra, i-a adus pe Salomao şi pe Katsikas. În schimb, l-a cedat pe Nistor la CFR Cluj şi i-a mai adus pe Albin şi pe Bokila. z

2 goluriîn 13 selecţii a reuşit Bratone pentru prima reprezentativă

35 de goluriîn 77 de meciuri a marcat Mutu pentru "tricolori"

4 victoriila rând are Dinamo în prezent, o altă serie de 4 succese consecutive fiind întreruptă de eşecul cu Sepsi

1 punctacasă cu Botoşaniul, a reuşit Voluntariul în ultimele 3 partide din Liga 1

9 goluriau dat roş-albii în duelurile cu Voluntari în actuala ediţie, în 3 victorii, primind doar trei goluri

"Vreau ca Dinamo să aibă atitudine de echipă învingătoare, cine va intra să joace cu foame de rezultate! Cred că putem construi jucători responsabili, indiferent de nume, de vârstă şi de statut"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Mi-e indiferent cine a câştigat titlul. Până la urmă, trofeul a fost cucerit de formaţia mai constantă în joc şi în puncte câştigate"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Mai 2018, 09:11
Postat de Yuri Firsov pe 22 Mai 2018, 07:14

CE POTI SA SPUI DE MUTU??CA ANTRENOR VAD CA E ""MU"SI TRAIESTE IN CONTINUARE SUB INFLUENTA PRAFURILOR PE CARE LE CONSUMA ZILNIC!!!!

hahaha. foarte probabil.

1prezescu
1prezescu  •  22 Mai 2018, 08:49

Mutulescu va incasa probabil retrogradarea la Dinamo !!!!!!!

krokoi
krokoi  •  22 Mai 2018, 08:25

Se inteapa mutul cu bratul, extraordinar, bratu are mai mult bun simt dar tot capul ala de prostalan are si mutu e ***. e bine sa fii departe de intepaturile dintre acesti doi ursi. mai bine ne uitam cum se usuca vopseaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează