FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Replica pentru Dinamo după ce a anunțat că vrea un mijlocaș din Liga 1: "Și noi îi luăm pe Matei și Filip"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 12:59

Mircea Rednic a recunoscut că și-l dorește pe Mihai Răduț, însă oficialii celor de la Pandurii vin cu replica. Șansele ca acesta să ajungă în "Ștefan cel Mare" nu sînt însă foarte mari, conform conducerii gorjenilor.

"E cel puțin îndrăzneață declarația. E frumos că ne apreciază jucătorii. La fel aș putea să zic și eu că-i luăm pe Steliano Filip și Cosmin Matei.

E exclus să plece vreun jucător iarna asta. Chiar cu riscul să plece la cota 0 în vară și să nu luăm nici un ban, nu dăm pe nimeni. Dinamo nu poate lua un jucător pe care noi ne dorim să-l păstrăm.

Poate o să ofertăm noi doi jucători de la Dinamo. Rămîn la Steliano Filip și Matei. Cred că Matei e un jucător bun.

Cu Răduț am avut o comunicare foarte bună. Mi-e greu să cred că Dinamo îi poate aduce satisfacții mai mari din punct de vedere financiar sau sportiv. Politica de transferuri a lui Dinamo nu prevede transferuri de bani, așa că nu știu dacă ne putem împrieteni așa ușor", a zis Narcis Răducan la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (74)
zecs93
zecs93  •  26 Noiembrie 2015, 18:38
Postat de dinamo_fan pe 26 Noiembrie 2015, 13:47

un schimba Matei - Radut ? de ce nu ?

ar fi foarte bine, radut e peste matei, da stai, oricine e peste matei !!!

zecs93
zecs93  •  26 Noiembrie 2015, 18:37
Postat de foxy pe 25 Noiembrie 2015, 23:45

da...Buna seara ,azi am fost ocupat cu ceva treburi dar e ora 11,42 si poate nu toata lumea doarme...vreau sa va zic ceva...DNIAMO,A FURAT I MILION DE EURO DE LA STATUL ROMAN CU COMPLICITATEA LUI CONDESCU SI IN CARDASIE CU BADEA,BORCEA SI DRAGOMIR PRIN COMISIILE DE LA LPF ...UN MILION EURO BANII STATULUI ROMAN...CAZUL IORDACHE...AM LIPSIT PUTIN DAR SA VADA CINE TREBUIE

tu ori esti cui ori esti cui !!! nu ti-am mai spus ca banii aia nu au intrat in conturile lui dinamo ci in buzunaru lui nicu badea si lui borcea, deci scoate Dinamo din ecuatia ta penibila !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Noiembrie 2015, 13:47

un schimba Matei - Radut ? de ce nu ?

Vezi toate comentariile (74)
Comentează