FOTBAL  »  Superliga  »  ARENĂ NOUĂ ÎN GHENCEA

Reprezentanţii CSA Steaua îi dau un ultimatum lui Becali: "Gigi, hai în Ghencea!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 09:00

Reprezentanţii CSA Steaua au anunțat și că-l așteaptă de urgență pe patronul FCSB pentru recuperarea tabelei şi a instalaţiei de nocturnă.

După o mulțime de termene anunțate de care nu s-a ținut cont deloc, construcția stadionului Steaua e gata să înceapă! Comandantul CSA, Cristian Petrea, a oferit informațiile despre procesul de demolare a legendarului stadion din București.

"Cei de la Compania Națională de Investiții ne-au comunicat că în data de 3 mai se vor deschide ofertele pentru demolare, care vor fi analizate până în jurul datei de 31 mai. În situația în care nu vor exista contestații, la data de 1 iunie vom semna contractul de demolare.

Procesul de demolare în sine va dura aproximativ 4 luni. De la 1 octombrie se dorește demararea lucrărilor la noul stadion, cu prepararea fundației arenei, iar dacă timpul va permite, inclusiv turnarea ei. Dacă nu vor apărea complicații, din martie 2019 va începe construcția propriu-zisă. Tot cei de la CNI ne-au asigurat că acest stadion va fi finalizat în termen, până în martie 2020", spunea Petrea.

Becali, chemat în Ghencea

Chiar dacă FCSB nu mai joacă acolo de trei ani, bunurile lui Gigi Becali sunt încă acolo, iar patronul vicecampioanei este așteptat de urgență pentru recuperarea acestora. "Bunurile de la tribuna oficială i-au fost deja returnate lui Gigi Becali. Acum mai trebuie să-și recupereze tabela şi instalaţia de nocturnă. Sperăm să se întâmple cât mai rapid pentru că trebuie să înceapă lucrările de demolare a stadionului. Trebuie să grăbească procesul de recuperare a bunurilor", a mai spus comandatul Clubului Sportiv.

Tabela electronică a fost inaugurată la meciul Steaua - Dinamo din primăvara anului 2007, iar instalația de nocturnă a fost inaugurată pe 14 august 1991, la un meci Steaua - FCM Bacău, 4-1.

"Bag mâna în foc că până în 2020 se va face minimum un stadion în Bucureşti"
Gică Popescu, consilierul prim-ministrului

12 orașe vor găzdui meciuri la Campionatul European din 2020: București, Roma, Baku, Sankt Petersburg, Amsterdam, Copenhaga, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen și Budapesta

Despre noul stadion Steaua

  • capacitatea arenei va fi de 30.500 de locuri
  • o suprafaţă desfăşurată de 70.000 mp, 4 vestiare, spaţii de cazare pentru sportivi cu 24 de camere, un spaţiu de expunere pentru un muzeu, spaţii comerciale, restaurant cu vedere la gazon, dar și un bar cu vedere la cer
  • valoarea, conform studiului de fezabilitate, este de 301,77 milioane lei inclusiv TVA
  • durata de realizare a obiectivului este de 25 de luni

"Mi se pare foarte frumoasă macheta, dar important va fi să ajungem să jucăm pe el. Adică să ajungem să avem echipă la nivelul noului stadion. Pentru că dacă vom avea stadion, dar nu și echipă... Să nu ajungem să fim prin Liga 3 și să ne mândrim cu un stadion în valoare de 65 de milioane de euro!"
Marius Lăcătuș, antrenor CSA Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
917354354952688
Marian Andrei  •  07 Aprilie 2018, 00:08

E lasă că e bine măcar ia nocturna cine trebuie nu aia din armata sa o vândă la fiare Cum a vândut totu pana acum

169060557063831
Stefan Anghel  •  06 Aprilie 2018, 18:31
Postat de fangigi pe 06 Aprilie 2018, 16:04

***

de ce nu spuneti ma ca era perioada in care gurru borshea controla si vantul in folbalu romnesc ??? spuneti,spuneti,ca sa creasca taratza in ofticosi...

193893057647314
Bjorn Larsson  •  06 Aprilie 2018, 16:22

Care ce ziceti de ala aici, adica *** *** *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează