FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA NAȚIONALĂ

Reprezentanții ISU pun condiții! În ce condiții s-ar putea redeschide stadionul

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 19:43

Reprezentanții ISU care au fost în inspecție la Arena Națională au explicat condițiile în care s-ar putea redeschide stadionul.

În urma acestei inspecții s-a ajuns la un compromis. Stadionul ar putea fi redeschis, însă doar pe propria răspundere a FRF și a Primăriei București.

"Aspectele de legalitate vizează unele modificări legislative, adoptate ieri în Camera Deputaților, și anume că au fost propuse o serie de amendamente, printre care stabilirea unui termen de intrare în legalitate pentru obiectivele care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu, așa cum este și Arena Națională.

Aceste obiective au obligația de a obține acest act până la 31 decembrie 2016. Până la acest termen, obiectivele funcționează pe răspunderea beneficiarului din punct de vedere al asigurărilor măsurilor de securitate la incendii.

Nu se supun la aceste excepții acele obiective la care se constată încălcarea gravă a securității la incendiu. Acelea vor fi oprite de la funcționare, dar nu este cazul Arenei Naționale”, a declarat colonelul Benone Duduc, adjunctul ISU, la Digi.

Citește și: EXCLUSIV România-Spania, aproape sigur pe Național Arena! GSP anunță ce a rezultat din vizita ISU. "E o chestiune de zile!"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează