FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reunire în Italia » Palici trebuie să ofere un răspuns dinamoviștilor în 48 de ore

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 16:52

Antun Palici își petrece vacanța alături de familie, la Zagreb, dar a plecat câteva ore pentru a se întâlni la Trieste, în Italia, cu bunul său prieten Miha Mevlja, fostul căpitan al dinamoviștilor, acum în Rusia la FC Rostov.

Cei doi se vizitează în fiecare vacanță, ultima oară fundașul venind la București iarna trecută, pentru a petrece câteva zile în Capitală. Pentru Mevlja a fost ușor să ajungă la Trieste, slovenul având casa la Lokev, la câteva minute de granița italiană. 

În ceea ce-l privește pe mijlocașul croat, el trebuie să dea până vineri un răspuns privind prelungirea contractului cu "câinii".

Dinamo i-a făcut o ofertă concretă lui Palici - 9.000 de euro pe lună -, însă actualul căpitan al roș-albilor n-a oferit încă un răspuns celor din Ștefan cel Mare.

Antun ia în calcul varianta de a continua la Dinamo, dar, în același timp, așteaptă și ceva din străinătate. Există și posibilitatea ca actualul salariu oferit mijlocașului să fie îmbunătățit, în cazul în care Palici va dori să continue în Ștefan cel Mare.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  01 Iunie 2017, 13:53

SA RAMANA ACOLO....!!!!! LUATI-L PE ERIK ....!!! E DE DEPARTE CEL MAI BUN DIN LIGA I SI CAPABIL SA FACA DIFERENTZA DE UNUL SINGUR...!!! DACA VREM SA INAINTAM IN EUROPA, ATUNCI DOAR ERIK NE POATE AJUTA ....!!!! A FACUT MINUNI PE LA GAZ SI PE LA GORJENI IN EUROPA ....!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Iunie 2017, 10:11

oferta finala este de 15.000 euro. cea mai mare din lotul lui Dinamo Bucuresti. sincer, palic nu e chiar de suma asta, are multe sincope in joc si nu duce nivelul mai mult de o repriza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează