FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reușește Negoiță să aducă noi investitori la Dinamo? "Nu cred că va veni nimeni! El a fost păcălit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 16:10

După înfrângerea lui Dinamo în fața Chiajnei, 0-1, Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să cedeze clubul și să se retragă total de la Dinamo.

Finanțatorul lui Dinamo caută pe cineva care să investească alături de el sau care să preia clubul și este dispus să accepte orice oferte. (Detalii aici).

Claudiu Vaișcovici, fost jucător la Dinamo, a comentat situația de la echipa alb-roșie și a spus că nu crede că Negoiță va găsi pe cineva care să investească la echipa alb-roșie.

"Cred că îi va fi greu lui Negoiță să vândă la ora actuală. El a fost păcălit când a cumpărat. A văzut doar suprafaţa datoriilor. Nu a avut puterea să plătească toate datoriile.

În plus, nici nu a reușit să aducă jucători de valoare, care să fie plătiţi la nivelul lui Dinamo. De aici şi rezultatele slabe ale echipei", a spus fostul mijlocaș la DigiSport.

Citește și: Prima ofertă pentru Negoiță! "O să discut și cu Nicolae Badea și venim"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Septembrie 2016, 21:54

Turcu zice ca a *gasit* un investitor cu 400 milioane. Dar n-a fost sa fie... Daca zicea 4 sau 40 milioane mai credeam ceva ..

10153324563120690
Stoica Relu  •  25 Septembrie 2016, 20:21

Negoita daca era inteligent ,vindea tot ce a gasit in curtea lui Dinamo ,pe mult pe putin,dupa care se orienta la toti tinerii de valoare din curtea clubului plus din liga l.Cu un antrenor capabil acum avea o super echipa.Dar daca nu stie si nu e sfatuit nici cum trebuie,omul s a intepat pe final,pentru ca nu poti face performanta cu jucatori liberi de contract din retrogradate sau de prin Cipru..etc.Inca ceva.Andone nu are claitatea lui Rednic niciodata in viata asta.Strambul e super antrenor pe langa Ando si nici nu se lasa indoit,ca Andone.Andone a devenit daca nu era,dar ma indoiesc ca nu,***Dinamo e acum asa si din vina lui pentru ca nu s a opus gandurilor meschine a le lui Negoita sa vanda cu orice prete orice e de vanzare.Negoita nu a salvat Dinamo din dorinta sa l salveze ca vezi Doamne este el mare suporter,ci pentru ca odata cu accederea PSD la postul de prim ministru,plus fratele lui la primaria sector 3,omul a crezut ca o sa curga contracte garla cu statul si poate ,poate sa puna mana si pe parcul Dinamo.Acolo e marea dorinta a tuturor cand vor sa investeasca la Dinamo.Deci interesele financiare primeaza si la Negoita,nu interesele de performanta cu Dinamo.Declaratiile astea cu Andone ,ca e de vina,ca sunt aceiasi jucatori sunt praf in ochi,sa abata atentia asupra altora,ca el sa para victima.***t care s a vazut mare mahar la un club de traditie,ca si Becali,Iancu,Mititelu,Niculaie ,Ilinca,Staicu,Borcea,Badea...niste snapani,psucariabili toti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  25 Septembrie 2016, 16:18

Cica a fost pacalit, a stit el sa pacaleasca, planul cu insolventa l-a avut dinainte sa ajunga la Dinamo, a zis ca ia un club cu datorii, ieftin, i-a facut sa creada ca se pacaleste si ca el v-a plati datoriile, el a bagat frumos echipa in insolventa si a platit doar o minuscula parte din Datorii.A incercat sa faca bani pe spinarea lui Dinamo, a inceput proiectul cu tinerii sperand ca va putea vinde si se va umple de bani.Acum in loc sa investeasca serios in fotbalisti nu in rebuturi refuzate de altii, se plange ca Dinamo i-a facut rau, dar de ce nu se uita si la cat rau a facut el lui Dinamo? Acest om a manjit istoria clubului Dinamo, l-a adus la limita umilintei, si-a batut joc de numele Dinamo cu varf si indesat si se mai da "Dinamovist"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează