FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 0-3

Revelația trăită de Ionuț Nedelcearu la Mediaș: "Va fi finalul carierei noastre"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 22:50

După victoria obținută de Dinamo în deplasarea de la Mediaș, scor 3-0, Ionuț Nedelcearu (21 de ani) a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după beția de la Piatra Neamț.

...despre momentul de la Piatra Neamț: "A fost o perioadă dificilă pentru mine. Toată lumea m-a criticat. E și normal să facă asta. Muncesc în continuare și îmi văd de treabă. Regret tot ce s-a întâmplat. De acum nu vor mai exista faze de genul. Toată lumea ne-a iertat și ne-a mai acordat o șansă. La următoarea abatere, cred că va fi finalul carierei noastre. Locul nostru este în primele 6. Sper ca seara aceea să fi fost momentul 0".

...despre echipa națională: "M-au ajutat discuțiile cu Adrian Mutu și Cosmin Contra. Ne-au dat sfaturi despre ce trebuie să facem pentru a ajunge la echipa națională. Avem un meci important cu Portugalia, la naționala de tineret. Este cel mai important meci din ultimii ani. La echipa mare nu mă gândesc".

Citește și: VIDEO Cadouri de la Mediaș » Dinamo a defilat cu Gaz Metan, beneficiind de un penalty grotesc și un autogol

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  05 Noiembrie 2017, 14:45

Mai terminati ma cu subiectul asta!Nu mai prezinta interes, pentru ca Loczi bacs-Miriutza-"s-a scos" cu meciul ala norocos de aseara !

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  05 Noiembrie 2017, 11:44

Finalul carierei voastre a inceput,din pacate...Veti mai juca atata vreme cat veti mai avea ficat...Dinamo a dat cateva exemple in acest sens de-a lungul timpului.

andy_2008
andy_2008  •  05 Noiembrie 2017, 09:52

Locul 6 este o himera pt Dinamo,cu asa un antrenor e bun si locul 7......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează