FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revenire de senzaţie în Ghencea » MM Stoica şi Reghe confirmă: "Ne interesează dacă e liber, ne-ar ajuta foarte mult"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 04 august 2013 18:55

UPDATE / Şi Laurenţiu Reghecampf a confirmat că este interesat de transferul lui Kapetanos: "Este un jucător de care noi ne-am interesat mult. Îl cunoaştem, ştie ce înseamnă Steaua, este un marcator. Îl vom aduce dacă este posibil, este iubit şi de suporteri. Ne-ar putea ajuta foarte mult", a explicat tehnicianul Stelei la Fanatik Show de la Digisport.

******

Steaua vrea să mai facă două transferuri pentru acest nou sezon, un mijlocaş dreapta, dar şi un atacant.

Printre numele vehiculate s-au aflat Laurenţiu Iorga, Younes Hamza şi Pantelis Kapetanos, iar MM Stoica a ţinut să confirme în această seară că este interesat de grecul care a jucat pentru roş-albaştri: "Kapetanos ne interesează dacă este liber de contract. Dar nu pe vorbe, trebuie să fie declarat liber la Ligă. Pînă atunci nu voi mai vorbi despre el. Nu pot să vorbesc despre alte ţinte pentru că se află sub contract. Despre Kapetanos am vorbit doar pentru că a apărut această informaţie că este liber", a explicat MM Stoica la Fanatik Show de la Digisport.

În această după-amiază, Arpad Paszkany a anunţat că Pantelis Kapetanos poate pleca gratis de la CFR Cluj: "Mi-am dat acordul ca Pantelis Kapetanos să plece liber de contract. Nu ştiu cu cine negociază, nu ştiu dacă pleacă la Steaua. Am renunţat la el pentru că Mircea Rednic a considerat că sînt alte opţiuni mai bune pe acest post decît el. Ne-a ajutat foarte mult, însă în ultimul an nu a mai dat randament", a spus patronul ardelenilor pentru Fanatik Show.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
plischi
plischi  •  05 August 2013, 06:41

asadar si prin urmare numai daca e liber i-ar ajuta foarte mult!...

iulian099
iulian099  •  04 August 2013, 23:10

Respect pentru Kapetanos dar... daca nu are loc la CFR de ce ar avea la Steaua? adica aia nu pot bate pe botosani si navodari, despre ce vorbim???

dreamer123
dreamer123  •  04 August 2013, 21:39

cea mai mare greseala face daca se intoarce la oitze !

Vezi toate comentariile (50)
Comentează