FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Revenire de senzație în Liga 1 » Piesa lipsă pentru primul titlu din istorie! E ca şi venit la Astra

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 15:42

Takayuki Seto a plecat în toamna anului trecut de la Astra la Osmanlispor, după ce jucase 8 ani pentru formația giurgiuveană. Fotbalistul n-a prea jucat în Turcia și e aproape de o revenire în Liga 1.

Japonezul ar putea reveni la Astra sub formă de împrumut, anunță Digisport. Principalul motiv pentru ca Takayuki vrea să plece de la Osmanlispor este faptul că nu joacă, el evoluînd pînă acum în doar 7 meciuri în campionat și două în Cupa Turciei.

Contractul lui Takayuki cu formația turcă expiră la 30 iunie 2018. La Osmanlispor mai joacă Torje, Rusescu și Szukala. Ultimul a avut ghinion în ultima vreme și a fost mai mult accidentat.

Pe lîngă revenirea lui Takayuki Seto, Astra pregătește și repatrierea lui George Florescu.

194 de meciuri
în Liga 1 a strîns Takayuki, fiind al doilea străin din acest punct de vedere, după portughezul Cadu, cu 202 prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
e_lae
e_lae  •  02 Ianuarie 2016, 16:41

Pleaca 2 de baza vine unul care nu a mai jucat... si astra ia titlul! Sper ca noul algoritm al Google sa va penalizeze in final titlurile mincinoase, in rest nu faceti decat sa va aratati incompetenta, ba inca s-o mai puneti si la loc de cinste!

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  02 Ianuarie 2016, 16:34

Nu ne ''intereseaza ''de Astra , ne intereseaza ce a mancat reghe de revelion si dupa ce manele a dansat .Valahul tu ce ai mancat de revelion si cum ai dansat :)))))))))))))))) .Raspund eu : ai mancat rahatel si ai dansat ( ai dansat cu toate clonele tale ) pe gsp ;))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează