FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Revenire în Giuleşti! Rapid aduce gratis un vîrf de marcă: "Vreau să joc contra Stelei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 19:25

Rapid caută întăriri pentru a reuşi să se salveze de la retrogradare. Prin Giuleşti au trecut foarte mulţi jucători în ultimul an, însă puţini au rămas, iar Cristi Pustai nu are la dispoziţie nici un lot de 18 jucători la ora actuală. 

Daniel Niculae a dezvăluit azi că este decis să revină în Giuleşti pentru returul campionatului, dorind să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

"Voi vorbi cu domnul Moraru să vedem care sînt planurile lui, dacă se mai poate face ceva pentru evitarea retrogradării. Sînt şanse minime în situaţia de faţă, dar trebuie să facem totul pentru asta. Mă gîndesc să revin la Rapid!

Decizia mea nu are legătură cu plecarea lui Dinu Gheorghe. Eu voiam să rămînă şi să ajutăm echipa împreună. Lucrurile nu sînt nici acum aşa cum vreau eu. Eu îmi doresc altceva pentru un club de talia Rapidului.

Trebuie să luăm atitudine, iar datoria mea e să-mi ajut echipa de pe teren. Ceea ce m-a convins e aportul suporterilor, m-am întîlnit pe stradă cu rapidişti care mi-au zis să vin, că e păcat.

Şi aşa e. Trebuie să prind al doilea cantonament şi să joc contra Stelei. Mai am o lună de pregătire, trebuie să mă pun la punct fizic", a spus Daniel Niculae la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
1745flo
1745flo  •  29 Ianuarie 2015, 00:29
Postat de spivak pe 24 Ianuarie 2015, 12:04

N-a făcut mare lucru în Liga 2, o să facă acum?

De ce nu? Nici Rapidul si nici Daniel nu au nimic de pierdut in acest retur, ci numai de castigat! Depinde numai de el si de viitori coechipieri!

cipet
cipet  •  24 Ianuarie 2015, 17:48
Postat de riodan pe 24 Ianuarie 2015, 16:11

ultima oara a jucat cred ,prin 1900 toamna !

ce-i aia 1-7 ???,asa ca vezi de fasolele tale !

cipet
cipet  •  24 Ianuarie 2015, 17:47

hai la treaba Nico !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează